Dug je put pred nama, malo hlađenja oscilatora, sjedanje casha na račun, par novih i postojeći veliki poslovi, nastavak Pelješkog mosta, ma ne bi rekao da piše dioničarima loše, prije svega ne uz P/E=3,2.
Ima još rasta pred nama, popriličnog, preskakanjem 480kn (a sveukupno do tamo 150.000kn) otvara se put jako jako visoko. Za početak 1.target 650-660kn. A dalje? Pa rekoh ispod 1200kn ne prodajem.
Al da kupujem? Da, svaki mjesec od viška novca.
http://www.vecernji.hr/vijesti/celnici-hac-a-ako-zelimo-vozit-cemo-audije-a6-clanak-37082
Ovaj mora da je sklon žesticama!
Graf na duže staze
To se čekalo stižu pare [thumbsup] [lol] [thumbsup]
Najbolje da ih podijele dioničarima!
Recimo 100kn po dionici
Ne želim nikog razočarati,ali jučer sam pričao sa kolegom iz vdkt i kaže mi da za tjedan dana idu svi doma s relacije autoceste Vrgorac-DU sve do 01.03.2010.,kaže da nemaju čak love ni da zamjene ulje u strojevima,neznam šta će biti.Ovo nemojte smatrati drukom je sam i ja dioničar vdkt.Jedino šta kaže da je ok je Libija,tamo se počinje radit,a u Crnoj Gori zasad uopće ne radi Viadukt već samo konstruktor.Sve u svemu sizuacija nije bajna.Svima želim sreću,ali sam htio i ovo sa vama podijeliti iako je loše
Ne želim nikog razočarati,ali jučer sam pričao sa kolegom iz vdkt i kaže mi da za tjedan dana idu svi doma s relacije autoceste Vrgorac-DU sve do 01.03.2010.,kaže da nemaju čak love ni da zamjene ulje u strojevima,neznam šta će biti.Ovo nemojte smatrati drukom je sam i ja dioničar vdkt.Jedino šta kaže da je ok je Libija,tamo se počinje radit,a u Crnoj Gori zasad uopće ne radi Viadukt već samo konstruktor.Sve u svemu sizuacija nije bajna.Svima želim sreću,ali sam htio i ovo sa vama podijeliti iako je loše
Takvih dobronamjernih vlasnika kao ti ima još svi govore samo ružno i loše
o Viaduktu kao da su ludi pa hoče da im dionica padne..
I te spike tipa imam frenda u VDKT ostavi za nekoga jako naivnog..
Plako bi ti od sreče kada bi viadukt pao
data,bolje pročitaj moje postove na vdkt,ti samo trkeljš i na svaki post imaš komentar,koji je preočit da se ne vidi druk na gore,ako misliš da nije istina to šta sam reko provjeri u Viaduktu
Trenutno bilo tko ako želi jeftin dokup,a ima novaca,ima dosta materijala za obaranje ili barem štopanje cijene ove dobre i podcijenjene dionice.Opće raspoloženje i gomila negativnih vijesti koje szižu sa raznoraznih strana dobar su povod i ka naručen izgovor za obaranje i dokup.Ipak kad čovik malo promisli ,više je prostora za rast,nego za značajniji pad i trenutno prodaja nije baš mudra opcija,hold je bolja varijanta,dok za dokup ima i boljih prilika.
data,bolje pročitaj moje postove na vdkt,ti samo trkeljš i na svaki post imaš komentar,koji je preočit da se ne vidi druk na gore,ako misliš da nije istina to šta sam reko provjeri u Viaduktu
Ti si vlasnik Viadukta od kada kada je tvoj prvi post na Viaduktu
nisam te vuiđao ovdje na Viaduktu prije mjesec dana takovih ko tebe sam se nagledao
itekoliko i ponovo ti velim ja možda trkeljam ali ti muljaš irušiš cjenu dionice
a glumiš da ju imaš i spiku sa prijateljem ostavi neiskusnim naivcima…