VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dug je put pred nama, malo hlađenja oscilatora, sjedanje casha na račun, par novih i postojeći veliki poslovi, nastavak Pelješkog mosta, ma ne bi rekao da piše dioničarima loše, prije svega ne uz P/E=3,2.
Ima još rasta pred nama, popriličnog, preskakanjem 480kn (a sveukupno do tamo 150.000kn) otvara se put jako jako visoko. Za početak 1.target 650-660kn. A dalje? Pa rekoh ispod 1200kn ne prodajem.
Al da kupujem? Da, svaki mjesec od viška novca.

http://www.vecernji.hr/vijesti/celnici-hac-a-ako-zelimo-vozit-cemo-audije-a6-clanak-37082

Ovaj mora da je sklon žesticama!

Graf na duže staze

To se čekalo stižu pare [thumbsup] [lol] [thumbsup]

Najbolje da ih podijele dioničarima!
Recimo 100kn po dionici

Ne želim nikog razočarati,ali jučer sam pričao sa kolegom iz vdkt i kaže mi da za tjedan dana idu svi doma s relacije autoceste Vrgorac-DU sve do 01.03.2010.,kaže da nemaju čak love ni da zamjene ulje u strojevima,neznam šta će biti.Ovo nemojte smatrati drukom je sam i ja dioničar vdkt.Jedino šta kaže da je ok je Libija,tamo se počinje radit,a u Crnoj Gori zasad uopće ne radi Viadukt već samo konstruktor.Sve u svemu sizuacija nije bajna.Svima želim sreću,ali sam htio i ovo sa vama podijeliti iako je loše

"Jedino šta kaže da je ok je Libija,tamo se počinje radit,.."
U Libiji se radi vec duze vremena

http://seebiz.eu/hr/burze/viadukt-zeljko-vojnic-prodao-120-dionica,59099.html

Ne želim nikog razočarati,ali jučer sam pričao sa kolegom iz vdkt i kaže mi da za tjedan dana idu svi doma s relacije autoceste Vrgorac-DU sve do 01.03.2010.,kaže da nemaju čak love ni da zamjene ulje u strojevima,neznam šta će biti.Ovo nemojte smatrati drukom je sam i ja dioničar vdkt.Jedino šta kaže da je ok je Libija,tamo se počinje radit,a u Crnoj Gori zasad uopće ne radi Viadukt već samo konstruktor.Sve u svemu sizuacija nije bajna.Svima želim sreću,ali sam htio i ovo sa vama podijeliti iako je loše

Takvih dobronamjernih vlasnika kao ti ima još svi govore samo ružno i loše
o Viaduktu kao da su ludi pa hoče da im dionica padne..
I te spike tipa imam frenda u VDKT ostavi za nekoga jako naivnog..
Plako bi ti od sreče kada bi viadukt pao

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

data,bolje pročitaj moje postove na vdkt,ti samo trkeljš i na svaki post imaš komentar,koji je preočit da se ne vidi druk na gore,ako misliš da nije istina to šta sam reko provjeri u Viaduktu

Ja sam izaša iz vdkt na 440 kn, ulazim opet na 380kn, ako bude sriće, ili ne bude, kako za koga!

Trenutno bilo tko ako želi jeftin dokup,a ima novaca,ima dosta materijala za obaranje ili barem štopanje cijene ove dobre i podcijenjene dionice.Opće raspoloženje i gomila negativnih vijesti koje szižu sa raznoraznih strana dobar su povod i ka naručen izgovor za obaranje i dokup.Ipak kad čovik malo promisli ,više je prostora za rast,nego za značajniji pad i trenutno prodaja nije baš mudra opcija,hold je bolja varijanta,dok za dokup ima i boljih prilika.

data,bolje pročitaj moje postove na vdkt,ti samo trkeljš i na svaki post imaš komentar,koji je preočit da se ne vidi druk na gore,ako misliš da nije istina to šta sam reko provjeri u Viaduktu

Ti si vlasnik Viadukta od kada kada je tvoj prvi post na Viaduktu
nisam te vuiđao ovdje na Viaduktu prije mjesec dana takovih ko tebe sam se nagledao
itekoliko i ponovo ti velim ja možda trkeljam ali ti muljaš irušiš cjenu dionice
a glumiš da ju imaš i spiku sa prijateljem ostavi neiskusnim naivcima…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

New Report

Close