VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je, ide turistički. Daj ne prodaji maglu, glavni radovi tek počinju posli nove godine. Sad su u tijeku pripremni radovi koje izvodi samo konstruktor (prilazne ceste, putevi, itd…).

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/viadukt-i-hidroelektra-pocastili-celnike-hac-a-novim-autima,58483.htv

za dividentu nemaju,a za kupiti automobile HAC-u imaju.Grrrrrrrrrrrrrrrr…..

manum manus lavat

Good artists copy. Great artists steal.

Je, ide turistički. Daj ne prodaji maglu, glavni radovi tek počinju posli nove godine. Sad su u tijeku pripremni radovi koje izvodi samo konstruktor (prilazne ceste, putevi, itd…).

Upravo to i ide raditi on je geodet
Vidim da si ti ljuti neprijatelj Viadukta pročitao sam svaki tvoj post
je negativan.Kolega ti si dvoličan koliko god možeš bit čas si dalmatinac a čas ti naglasak potpuno normalan misliš da su ljudi toliko glupi pa ne razumiju koje su ti namjere.

evo stavljam nalog na 470 kn, 81 dionica pa ćemo vidit ko mulja.

Ništa ne vidim a i da imaš tih par dionica očito želiš još pa si došo malo tračati .
Poradi malo na tom svom dalmatinskom akcentu jer nemaš pojima o dalmatinskom! [thumbsup]

vidit ćeš ih sutra. Možeš se onda i ispričat.

vidit ćeš ih sutra. Možeš se onda i ispričat.

Zašto na 471kn kad će R3 biti na 482kn?

Predomislia sam se! Tao me razuvjeria.
Dow jones nakon dugo vremena preko 10000 bodovoa, i azija je u zelenom. Mogli bi ovaj tjedan završit preko 500 kn.

Crobex je prešao najvišu razinu ove godine
a znamo kolika je najviša razina VDKT ove godine 500 kn
stoga ne vidim razloga razloga zašto Vdkt nebi isto rasto preko 500 kuna….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

opet pitanje…zna li netko kada će biti isplata dividende???

To treba Jadranku pitat!

gdje je sad onaj s 550 komada što je svake minute mjenjao vrijednost naloga na bidu jučer? pa zar se ne kupuje pri panici a prodaje pri euforiji?? [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close