VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.novilist.hr/Vi…-brajdicu-za-26-mili.aspx

Izgleda da ljudi nisu primjetili novi posao koji je VDKT dobio jer u 10 mjesecu dionica je rasla
manje od Crobexa…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Budimo sretni šta nije pala!

Čemugovoriti u množini ti bi procvao od sreće da padne
I nemoj glumit sada da ti je stalo do VDKT svi tvoji postovi su samo nabacivanje negativnih
primisli…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

krivo si shvatia. Ako pratis burzu onda često vidiš da kad neka firma dobije novi posal cijena padne ili se kreće oko nule(igh-ukrajina….aerodrom), a kada se samo pričalo da ingra sudjeluje u završnim pregovorima u alžiru, cijena je skočila za 50%. Ne znam zašto, ali po meni to nema nekog smisla. Ja sam kupia viadukt po 435 kn, prije toga sam proda ingru, i možda mi je malo ža pa sam zato pesimistican.

Po srednjoj baš i nije puno rasto 0,3 posto ,a to je otprilike 2% manje od rasta Crobexa.

Kolega Luzer1 najljepša hvala na podršci ,ne namjeravam van prije min 2500-3000
Ako se to desi ranije biti čete prvi obavješteni…

a kolega kad ce to na 2500-3000kn za 3-5g hehe
[/quote] Do kraja godine ide preko 1000 kuna,nemojte se iznenadit kad krene naglo prema gore jer ovo sigurno vrjedi, ova cjena je prejeftina,nemojte lupat glavom poslje i govorit eeeeeeeeeeeee pa sto je nekupi,strpite se i bit ce te dooooooooobro nagradjeni,imaju jako dobre rezultate i dolazi jako dobra likvidnost,pune su im knjige posla a to ce brzo u realizaciju
[cool]

http://business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Konstruktor-pocinje-graditi-autocestu-kroz-Crnu-Goru Pocinje masinerija busit i gradit,puno je mostova i tunela [cool]

Hvala! Potvrdia si moj post od prije neki dan, da viadukt neće u crnu goru. Sta će nam kad imamo 5 godina posla u Libiji! Sta mislite oće li utjecat na viadukt ova današnja afera sa Jurom Radićem?

Do kraja godine ide preko 1000 kuna,nemojte se iznenadit kad krene naglo prema gore jer ovo sigurno vrjedi, ova cjena je prejeftina,nemojte lupat glavom poslje i govorit eeeeeeeeeeeee pa sto je nekupi,strpite se i bit ce te dooooooooobro nagradjeni,imaju jako dobre rezultate i dolazi jako dobra likvidnost,pune su im knjige posla a to ce brzo u realizaciju
[cool]
[/quote]
Ja vas samo čitam ali kad ovakve nebuloze prognozirate da če skočiti neka dionica, moram vas pitati od kuda vam to.

Evo situacije K/P prije početka trgovanja:

Kupnje: Cijena Količina
445,62 17
445,00 555

443,00 90
441,11 17
440,01 18
440,00 75
439,00 20
438,00 5
437,18 34
425,01 15
Prodaje: Količina Cijena
10 444,00
13 449,00
24 452,98
5 454,98
109 456,99
16 459,00
20 464,41
18 464,45
50 464,82
51 464,84

marcello

Lijepo će se zelenit burza danas!

Hvala! Potvrdia si moj post od prije neki dan, da viadukt neće u crnu goru. Sta će nam kad imamo 5 godina posla u Libiji! Sta mislite oće li utjecat na viadukt ova današnja afera sa Jurom Radićem?

Samo da znaš Viadukt ide u Crnu goru moj prijatelj koji radi u Viaduktu za 3 tjedna ide u Crnu goru.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/viadukt-i-hidroelektra-pocastili-celnike-hac-a-novim-autima,58483.htv

za dividentu nemaju,a za kupiti automobile HAC-u imaju.Grrrrrrrrrrrrrrrr…..

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

New Report

Close