Nerealno je očekivati da će se lova doći do Viadukta tek tako. Kada se država zadužuje onda krpa prvo svoje rupe i nakon nekoliko filtera korupcije dolazi do ostalih. Ja se nadam da će dio doći do Viadukta i naposljetku do dobavljača ali sumnjam da će tako ići jer npr. HAC se na svoju ruku zadužuje kod JP Morgana za 100.000.000eur a kamate ga dođu 370.000.000kn. Što se tiče dividende, mislim da je taj novac jeć davno završio negdje. Mislim da je ovo potpuno realan scenarij ali će vjerojatno većina dioničara ocijeniti poruku sa 1% [rolleyes]
Malo sam se raspita. Nije viadukt u koperaciji sa konstruktorom u crnoj gori, inače jesu kad su veći poslovi u pitanju. Bit će posla i bez crne gore.
Mislim da ovaj članak pokazuje suprotno …
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/radic-posao-na-autocesti-bar-boljare-velika-je-hrvatska-pobjeda,40376.html
HAAB ističe da, ukoliko se posao realizira, crnogorska autocesta predstavlja prigodu za dobru zaradu kompanijama poput Dalekovoda (ZSE:DLKV-R-A), Viadukta (ZSE:VDKT-R-A) i Hidroelektre Niskogradnje (ZSE:HDEL-R-A) s obzirom da projket uključuje gradnju 42 tunela i 92 mosta
Vrvi ovdje od ljudi koji kao na dobronamjeran naćin pokušavaju umanjiti VDKT a kao su vlasnici VDKT dionica pa samo navalite ali neće moći dok je DATA tu..
Kao cijena dionica se kreće ovisno od toga što se piše po ovom forumu.
Takvi ulagači koji kupuju dionice ovisno o tome što neki pero napiše ovdje ne raspolažu
tolikim novcima koji bi mogli nešto promijenit na duže vrijeme…
čisto sumnjam da ima ovdje tako jak igrač. ili možda griješim?
PITANJE DIVIDENDE…………….?!
Prije ne tako mnogo vremena Uprava VDKT-R-A se ispričala svojim dioničarima, da zbog
nenaplaćenih potraživanja od strane države te da ,nisu u mogućnosti isplatiti dividendu…
iz tog razloga !
Nakon toga slijedio je veći prihod od strane dužnika -države…. ali, Uprava povodom toga nije rekla ni jedne riječi i mogućnostima isplate dividende !!!
APEL UPRAVI VDKT -A !
Dakle, prestanite izbjegavati ovo pitanje.I IZJASNITE SE OKO DIVIDENDE!…Inače , zadužena osoba u VDKT-U … za informiranje je prilikom zadnje dokapitalizacije bila tako bezobrazna prema meni, da nemam volje ni pitati ništa… jednostavno , na arogantan i podcjenjivački način se obraća svakome sa visoka, cinično odgovara na postavljena pitanja, te pitanja, koja se tiču bilo kakvih obaveza VDKT-R-A, savjesno sve odyebe …tako da više nikad ne nazoveš i da ga više ne daviš sa neugodnim temema…
Zato molim da se ta osoba makne sa odgovornog mjesta zaduženog za informiranje sa dioničarima.
Hvala.
Da sam direktor , ja bi rasporedila na sektor skladištenja građevinskog materijala.pa se tako nek
svadja sa materijalom i alatima…..
Ma pare su kod gazde preko Unipora doo u stečaju
iman 81 dionicu vdkt, i meni je u interesu da dionica raste,ali nije sad to bitno. Istina je ono šta sam napisa. U crnoj gori će gradit konstuktor, igh i tehnika, tj. ovi zadnji neće radit ništa već će preko njih ić isplata nekih ugovora.
evo odmah kako si to napisao cijena pala za 1,29 [lol]
brzo data sad ti stavi reply mozda ode u zeleno
Nema frke tebi je smješno ja pak nedam da se ovdje šire neistine …
Jako se varaš ako misliš da ovdje nema velikih riba ima sve su tu
svi oni prate a mnogi i postaju pod nekoliko nickova…
Niko da napiše nešto pametno ,ja pak nedam da neko tvrdi nešto što ne stoji
Na ovoj dionici postam već dugo i puno je mojih postova puno sam i
informacija iznio o VDKT …
Kad bi se ko drugi barem malo potrudio da pomogne bilo bi ljepo.
Ipak je ovaj forum veliki izvor informacija i svako ko je uložio neku lovu trebao bi
pratiti a većina i prati što se dešava sa njegovom dionicom..
Nema frke tebi je smješno ja pak nedam da se ovdje šire neistine …
Jako se varaš ako misliš da ovdje nema velikih riba ima sve su tu
svi oni prate a mnogi i postaju pod nekoliko nickova…
Niko da napiše nešto pametno ,ja pak nedam da neko tvrdi nešto što ne stoji
Na ovoj dionici postam već dugo i puno je mojih postova puno sam i
informacija iznio o VDKT …
Kad bi se ko drugi barem malo potrudio da pomogne bilo bi ljepo.
Ipak je ovaj forum veliki izvor informacija i svako ko je uložio neku lovu trebao bi
pratiti a većina i prati što se dešava sa njegovom dionicom..
Kolega vi ste kao zaštitnik ove dionice na forumu.Javite na koliko idete van da i ja krenem za vama.
A za trud u obrani ove dionice od mene svaki dan imate po 3 stotke.
A ja ću do daljnjega po malo dokupljivati.
Po srednjoj baš i nije puno rasto 0,3 posto ,a to je otprilike 2% manje od rasta Crobexa.
Kolega Luzer1 najljepša hvala na podršci ,ne namjeravam van prije min 2500-3000
Ako se to desi ranije biti čete prvi obavješteni…
Po srednjoj baš i nije puno rasto 0,3 posto ,a to je otprilike 2% manje od rasta Crobexa.
Kolega Luzer1 najljepša hvala na podršci ,ne namjeravam van prije min 2500-3000
Ako se to desi ranije biti čete prvi obavješteni…
a kolega kad ce to na 2500-3000kn za 3-5g hehe