mozete li napisat nešto više o poslovima u kojima sudjeluje viadukt? ja sam u petak kupio 81 dionicu za 435kn iako ne znam puno o dionici. Nadam sa da nisam falia.
mozete li napisat nešto više o poslovima u kojima sudjeluje viadukt? ja sam u petak kupio 81 dionicu za 435kn iako ne znam puno o dionici. Nadam sa da nisam falia.
ne bih sad o poslovima… puno ih je… a mislim i da to nije toliko bitno na 435!
i da, nisi falia… naprotiv!!! [thumbsup]
[/quote]
Zašto kažeš da poslovi Viadukta dok je dionica na 435kn nisu bitni ?
znam da neće još dugo biti na ovim razinama, zato ga i čekam niže. negdje oko 380 kn bit će dobra cijena za ponovni ulaz [thumbsup]
HA HA HA HA kakav kralj? a od kud si ti izvuka tu informaciju da ce na 380kn??????
[/quote]
Jako jednostavno, Fibbo 38,2% je na 400kn, Fibbo 50% na 380kn, a da ne kažem da je Fibbo 61,8% na 330kn.
[/quote]
Ne bi li Fibbo 61,8% trebao biti postavljen više nego 38,2% ???
HA HA HA HA kakav kralj? a od kud si ti izvuka tu informaciju da ce na 380kn??????
[/quote]
Jako jednostavno, Fibbo 38,2% je na 400kn, Fibbo 50% na 380kn, a da ne kažem da je Fibbo 61,8% na 330kn.
[/quote]
Ne bi li Fibbo 61,8% trebao biti postavljen više nego 38,2% ???
[/quote]
Ne nužno. Ovisi da li se crta high->low ili low->high
Ne nužno. Ovisi da li se crta high->low ili low->high
Ne kužim.
high,low,low,high?
[/quote]
Zašto kažeš da poslovi Viadukta dok je dionica na 435kn nisu bitni ?
[/quote]
zato što je VDKT "nisko" … i eventualni novi poslovi ne bi srušili nego podigli dionicu… a stari su zadržani i aktivni !
znam da neće još dugo biti na ovim razinama, zato ga i čekam niže. negdje oko 380 kn bit će dobra cijena za ponovni ulaz [thumbsup]
[/quote]
Jako jednostavno, Fibbo 38,2% je na 400kn, Fibbo 50% na 380kn, a da ne kažem da je Fibbo 61,8% na 330kn.[/quote]
Trgovanje na temelju Fibonacci Retracements-a nema smisla kod nas (za veliku većinu dionica). Taj indikator kao i ostali koji nastoje definirati support/resistance razine zahtjeva da ga prati (i na temelju njega trguje) većina ljudi kako bi signali bili bar malo vjerodostojni. Kod nas većina ljudi ni ne zna što su tehnički indikatori, a velik dio onih koji trguju uopće ih i ne prati. Što je najgore oni koji ih prate, razumiju ih samo djelomično, npr. neki čak i naziv pišu krivo – s dva "b" [wink]
VDKT uopće nema ključne razine postavljene tamo gdje ih Fibo identificira, već na lijepim, okruglim vrijednostima od 200,250,300,350 i 400kn po dionici. Većini domaćih ulagača važniji je prelazak psihološke razine od 400kn po dionici, nego testiranje Fibo levela na 330kn. To se lijepo vidi na grafu – pogledaj samo koliko je puta "testirana" fibo razina na 330kn a koliko puta je cijena testirala 300kn po dionici kao pravu support razinu.
Izvor: http://www.investa.hr
Sta mislite kakvo ce biti izvjesce? lova dolazi na racun,dobili su dosta posla,ide se u Montenegro,najbolje izvjesce od svih gradjevinara ima ova dionica,ovo je prejeftin gradjevinar koji je jako likvidan sa lovom koja sjeda a to je 500 milja kuna,uzivajte i neprodajite ovo,uskoro cemo na trocifrene razine [cool] [cool] [thumbsup]
Moram ti reći da je VDKT već i sada na trocifrenoj razini, dapače rado ću platit 101kn da ga imam još malo… Nikad dovoljno, čekam pad da dopunim zalihe
Trgovanje na temelju Fibonacci Retracements-a nema smisla kod nas (za veliku većinu dionica).
VDKT uopće nema ključne razine postavljene tamo gdje ih Fibo identificira, već na lijepim, okruglim vrijednostima.
Većini domaćih ulagača važniji je prelazak psihološke razine od 400kn po dionici, nego testiranje Fibo levela na 330kn. To se lijepo vidi na grafu – pogledaj samo koliko je puta testirana fibo razina na 330kn a koliko puta je cijena testirala 300kn po dionici kao pravu support razinu.
Potpuno se slažem!