VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DATA,ne se nerviraš.Ovo ti je dionica za strpljive sa (rekao bi governor)dobrom maržom sigurnosti! [thumbsup]

Nije vam VDKT dovoljno pao u zadnjih dva tjedna nego ste ga zabili u -6
i to nakon objave novog dobivenog posla sramota [shocked] [shocked]

evo kolege, za vikend sam opalio po asku i digao zanju cijenu 8 kn u zadnjoj minuti – da se lakše opuštate preko vikenda (i ja) jer ipak ljepše izgleda od 430. [thumbsup]

Strašno pali smo više od 4,6% po srednjoj a da ne pričam
da smo sada na višljem Crobexu
nego 14.09 15.09 je Crobex bio 2.144 a VDKT je bio 480 a iduči dan skoro 500 kuna očito smo pali u odnosu na Crobex za jako puno..
Vdkt pada već dva tjedna u odnosu na CROBEX to me smeta
A čime je to zaslužio novo dobivenim poslom i dobrim izvješćem..

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Mislim se između kupnje ingre ili viadukta? Sto je po vama bolje u ovom trenutku i zašto?

ovisi koji ti je planirani rok ulaganja. dugoročno su obje prilika, a ako ste trejder ingra je znatno likvidnija i time privlačnija

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ljudi, kupio sam danas onih 5 komada po 456 kn… nažalost nemam više love a vi koji imate, što čekate….?
[wink]

čekamo niže cijene, naravno. možda je to današnjih 435 kn? a možda za koji dan i 400 kn [thumbsup]

Možda da pričekaš iduču krizu za 15 godina pa ga kupiš još jeftinije [lol] [lol]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

ljudi, kupio sam danas onih 5 komada po 456 kn… nažalost nemam više love a vi koji imate, što čekate….?
[wink]

čekamo niže cijene, naravno. možda je to današnjih 435 kn? a možda za koji dan i 400 kn [thumbsup]
[/quote]
Kad sam ja kupio po 456 ti si znao da će biti 435 ? Naravno da nisi kao što nisi niti kupio danas po 435. Mislim da si pogriješio jer na ovim razinama nećeš moći još dugo kupovati !!!
Ustvari, kupio po 400 ili po 450 sasvim je svejedno jer srednjeročno idemo samo u jednom smjeru – UP !

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

[wink]

[/quote]
Kad sam ja kupio po 456 ti si znao da će biti 435 ? Naravno da nisi kao što nisi niti kupio danas po 435. Mislim da si pogriješio jer na ovim razinama nećeš moći još dugo kupovati !!! ….
[/quote]

znam da neće još dugo biti na ovim razinama, zato ga i čekam niže. negdje oko 380 kn bit će dobra cijena za ponovni ulaz [thumbsup]

znam da neće još dugo biti na ovim razinama, zato ga i čekam niže. negdje oko 380 kn bit će dobra cijena za ponovni ulaz [thumbsup]
[/quote]
HA HA HA HA kakav kralj? a od kud si ti izvuka tu informaciju da ce na 380kn??????

HA HA HA HA kakav kralj? a od kud si ti izvuka tu informaciju da ce na 380kn??????
[/quote]
Jako jednostavno, Fibbo 38,2% je na 400kn, Fibbo 50% na 380kn, a da ne kažem da je Fibbo 61,8% na 330kn.

Sta mislite kakvo ce biti izvjesce? lova dolazi na racun,dobili su dosta posla,ide se u Montenegro,najbolje izvjesce od svih gradjevinara ima ova dionica,ovo je prejeftin gradjevinar koji je jako likvidan sa lovom koja sjeda a to je 500 milja kuna,uzivajte i neprodajite ovo,uskoro cemo na trocifrene razine [cool] [cool] [thumbsup]

New Report

Close