VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali će utjecat na ovu dionicu pošto je podcjenjena naj noviji problemi u C.Gori što su se našli
Konstruktor i IGH a sa njima i sam Viadukt naime neće moći izfinancirat radove koji su u velikom gubitku a nisu počeli ni radit pa se povlače

viadukt nije ništa financirao jer nije investitor. Vijadukt samo kopa i buši di mu se naloži, uzme lovu i ode dalje.
[/quote]

Lako uzet lovu kad imaš od koga a šta sa ovim slučajem kada nema love da krivo nesvatiš viadukt mi je 80% porfelja

Dali će utjecat na ovu dionicu pošto je podcjenjena naj noviji problemi u C.Gori što su se našli
Konstruktor i IGH a sa njima i sam Viadukt naime neće moći izfinancirat radove koji su u velikom gubitku a nisu počeli ni radit pa se povlače

viadukt nije ništa financirao jer nije investitor. Vijadukt samo kopa i buši di mu se naloži, uzme lovu i ode dalje.
[/quote]

Lako uzet lovu kad imaš od koga a šta sa ovim slučajem kada nema love da krivo nesvatiš viadukt mi je 80% porfelja
[/quote]
za 80%-tnog investitora mora da imaš informacije iz prve ruke… !? ili samo loše diversificiran portfelj ? [wink]

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

[/quote]

[/quote]
za 80%-tnog investitora mora da imaš informacije iz prve ruke… !? ili samo loše diversificiran portfelj ? [wink]
[/quote]

To ti je 100% pisat će se o tom a i počelo se pisat pa pogledaj Konstruktor se nevidi od dugova IGH nema da plati zemljište a Sanader zdimio zaleđina Žderiću pa šta misliš kako će ova vlada stat iza tog projekta kako da da pare kad ni oni nemaju za burek -vlada je trebala da garantira –

JohnyB, ukratko… pitao sam zašto imaš 80% VDKT-a ?

pa covjek misli da ce mu VDKT najbrze napunit kasicu prasicu
drzim fige da mu upali, kod mene je cca 50%…
vajda ce bit sta od toga, pa da mogu Novu proslavit u nekom od eur.metropola [thumbsup]
ili ako bude kontra efekt bit cemo u toplom skromnom domu (ali dok je topao, ne treba se zalit) [wink]

Dajte kaj mislite da Jony ima 80% VDkT ne bi tu pokušavao bacat crne prognoze
Šteta što smo danas još pali makar to zadnja cjena ne pokazuje ali srednja 436

sve ukupan pad u deset dana skoro -14% pa to je puno puno više od crobexa -3,2 %
Znaći pali smo više od crobexa za 10%

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Zato jel dovoljno kratko

Dajte kaj mislite da Jony ima 80% VDkT ne bi tu pokušavao bacat crne prognoze
Šteta što smo danas još pali makar to zadnja cjena ne pokazuje ali srednja 436

sve ukupan pad u deset dana skoro -14% pa to je puno puno više od crobexa -3,2 %
Znaći pali smo više od crobexa za 10%

Nemogu crno prognoziran pa 80% JE VELIKO bože sačuvaj samo sam činjenice neke izneo a to da je prava firma to netreba ni govorit malo se njih može pohvalit za odličnim FI koliko znam a i onih 20% mi je vezano isto uz VDKT prema tome šta bi još

nemaju svi diverzificiran portfelj, imao sam ja prije i 90% viadukta 😉

nemaju svi diverzificiran portfelj, imao sam ja prije i 90% viadukta 😉

Samo se nadam da nisi imao dok je VDKT bio nekih 3800kn, jer ako si tada imao 90% VDKT-R-A onda si izgubio gaće!
Al ako Johny sad ima 80% VDKT-R-A ma tko zna, možda čovjek se obogati prije nego mi svi!
Bravo Johny!!!

A možda Johny i nije tako naivan!
Evo mjesečni graf, zanimljivo BEAR linija je i dalje jako jako daleko!
Ima VDKT još puno prostora za rast koliko vidim!
U svakom slučaju neloše za imati u portfelju

Zato jel dovoljno kratko

[/quote]
kratko ali djetinjasto… dakle kao što rekoh, ili imaš dobre informacije (manje vjerojatno) ili si uletio i sad ne možeš van… a možda ti se i posreći, tko zna… osobno milsim da bi mogao profitirati… !

New Report

Close