VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije valjda da sumnjate u vrijednost ove dionice (bar oko 500 kn)??

biom75

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=9a4b1daa-239f-4964-a434-34f108f0706e [tongue]

samo što nije...

neda se ispod 490 , ali neide ni iznad 500,a šta će biti oko 15:30,mislim da će ipak probit branu(gornju naravno)

Nešto sporo se probija, rekao bi dan-dva hlađenja pa puževim korakom gore!
Prodaja se opet zbila od 480-520kn velika količina!

hoćemo li u blokadu?!

Malo morgen u blokadu! Ne ide to svaki dan! Ostali kasne i kad oni uhvate priključak onda idemo dalje gore!
Ovako rekao bi stagnacija uz lagani pad!
Hm, cijena proboj gore, pa povratak nazad do 478kn.
Nekako ne volim svijeću koja otvori pa ode gore i vrati se na početnu vrijednost.
Sutra po meni novi test gore na VDKT-R-A, a ako ne probije 500kn (a poprilično uvjeren da neće) onda bi se moglo dogoditi ispuhivanje do nekih 420-440kn.

hoćemo li u blokadu?!

Malo morgen u blokadu! Ne ide to svaki dan! Ostali kasne i kad oni uhvate priključak onda idemo dalje gore!
Ovako rekao bi stagnacija uz lagani pad!
Hm, cijena proboj gore, pa povratak nazad do 478kn.
Nekako ne volim svijeću koja otvori pa ode gore i vrati se na početnu vrijednost.
Sutra po meni novi test gore na VDKT-R-A, a ako ne probije 500kn (a poprilično uvjeren da neće) onda bi se moglo dogoditi ispuhivanje do nekih 420-440kn.
[/quote]
tako svejedno.i dalje je podcjenjena i prije 750-800 nemam namjeru izaći a ni mnogi ovdje s foruma čini mi se

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

Pozdrav luzer1 vidim nisi prodao svaka čast drago mi je da si več dugo u igri,
ajde nemojmo plakati radi pojedinca koji več dugo ruši Vdkt u zadnjim minutama..
to kaj je zadnja cjena pala zbog jednog dva iskrcaja ne znači ništa..
On je danas rasto točno koliko se od njega očekivalo
Kolega Split baca analize a uopče ne vidi da je srednja cjena
danas rasla sa 460 na 488 što je rast finih 6% po srednjoj cijeni
..
Što je po meni pravi znak rasta a ne zadnja cjena koju svaka šuša može
manipulirati.

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Slažem se srednja cijena je najbitniji pokazatelj.Danas se veliku većinu dana Viadukt tržio po cijeni od 490 kuna i više,miljun kuna prometa od toga 900.000 po 490 zato je srednja cjena i 488 što pokazuje jasan rast Viadukta. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Slažem se srednja cijena je najbitniji pokazatelj.Danas se veliku većinu dana Viadukt tržio po cijeni od 490 kuna i više,miljun kuna prometa od toga 900.000 po 490 zato je srednja cjena i 488 što pokazuje jasan rast Viadukta. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Vijadukt je odlična firma, sigurno će doći na svijih 800kn vrijednosti! Samo ne preko noći i ima sve svoje zakone gore dolje.

Dapače svako šibanje s rastom, bez ikakvih zdravih korekcija i nije normalno već stvara balon! Što više leti bez korekcije više će "OTRESTI".
Stoga ipak korekcija pa naravno normalan nastavak gore!

Pozdrav luzer1 vidim nisi prodao svaka čast drago mi je da si več dugo u igri,
ajde nemojmo plakati radi pojedinca koji več dugo ruši Vdkt u zadnjim minutama..
to kaj je zadnja cjena pala zbog jednog dva iskrcaja ne znači ništa..
On je danas rasto točno koliko se od njega očekivalo
Kolega Split baca analize a uopče ne vidi da je srednja cjena
danas rasla sa 460 na 488 što je rast finih 6% po srednjoj cijeni
..
Što je po meni pravi znak rasta a ne zadnja cjena koju svaka šuša može
manipulirati.

Dakle, tko se jučer iskrcao danas pred kraja dana mogao je dobiti 1kn manje!
A bome ne vidim ti ja tu 6%. Prije sreća onima koji su prodali na 495kn jer defitnivno će kupovati povoljnije. Barem 15%

ponavljam; 500 je magična granica..nakon toga sve je lakše

samo što nije...

jel ima i u VDKT-u istraga o kriminalu?

New Report

Close