14.7 je bio zadnji dan za dobivanje dividende.
Kao što sam napisao prije nekoliko stranica da država nije ni kune naplatila svoje dugovanje vdkt-u možete zbrojiti 2 i 2 kakvo bi moglo biti izvješće za 3 kvartal a onda viadukta ne bude na ovako smiješnim cijenama.
Znaci, da ponovim…… kolege, kako znate , zbog nenaplacenih potrazivanja, VDKT je odgodio
isplatu dividende do daljnjeg uz ispriku svojim dionicarima. Hoce li sada biti isto moguce??????
Drzimo palceve.
Ukupan broj dionica: 456.813
Cijena: 416kn
MCAP: 190 milja
E sad isplata duga od nekih 200-250 milja, uh, pitam se stvarno koliko je onda VDKT podcijenjen???
Po meni 100%.
Sutra mi se čini da će jutro otvoriti s gornjom blokadom nakon samo 1min trgovanja!
Nastavak trgovanja je presudan, jer može pogurati VDKT jako jako visoko!
Stoga preporuka DONT SELL sutra niti idućih 10 dana!
E sad isplata duga od nekih 200-250 milja, uh, pitam se stvarno koliko je onda VDKT podcijenjen???
Po meni 100%.
Ne kužim što je pjesnik htio reći? Oni nemaju nikakva dugovanja? To im je čista dobit :-). Kako si došao do zaključka da je podcijenjen na temelju informacije da će možda naplatiti nenaplaćena potraživanja?
Po meni 100%.
Dug nije 250 milja nego duplo toliko 500 milja imaju za dobiti..
Ide gore jako rasti če i danas
kad okrenemo u zeleno eksplozija..
Preporuka ne prodavati biti če tu velike zarade..
A lijepo sam napisao da ovaj lopatar ima nezgodnu naviku kad se ritne da ide kao strijela.
Bravo dioničari. [cool]
kad se namire potraživanja od države i smanji ukupan dug u odnosu na glavnicu, tj nakon deleveraginga, VDKT na ovoj razini odnosa cijene dionice i dobiti prije amortizacije vrijedi puno puno više…
Sutra mi se čini da će jutro otvoriti s gornjom blokadom nakon samo 1min trgovanja!
Nastavak trgovanja je presudan, jer može pogurati VDKT jako jako visoko!
Stoga preporuka DONT SELL sutra niti idućih 10 dana!
Ja sam novi al kolega čestitam evo 2x po 100
I sad bi HANFA trebala skinut blokadu, a ne ispijati kavu, jer materijalne činjenice postoje.
od svih tih silnih vijesti ova o JP morganu mi je promakla
sve je to super trenutno,ali dugorocno JP Morgan……uz 9% kamate….odosmo u 3PM……
uzeli su na sa na kamaatu i to grdo