O cemu ti pričaš Data, pa drzava na rubu bankrota, kolaps drzavnih financija a ti mislis da ce neko u takvoj situaciji ulagat 44mlrd. kuna u atoceste a nema se za isplacivat penzionerima penzije!!
kolko sam skužio…to će ići iz cestarina i benzina
pa nećemo valjda i cestarine pojest i popit?
Crobex11 ti jedinio što znaš pričati je o propasti države to ti je jeftini druk..
Bolje se plaši za svoje dionice ak ih imaš ….
A ne za VDKT kojeg nemaš
Građevinari budu i bez tebe uspjeli
velika lova ide u njihovom smjeru i mora da si ljubomoran
što lova nejde nekoj drugoj firmi koju ti imaš ako išta imaš..
Građevinari su pali duplo od Crobex-a i ta nepravda treba biti ispravljena
Nemojte nasjedati špekulantima i tračerima koji pokušavaju
bez pravih dokaza rušiti građevinare
na osnovu njihovih izmišljotina i tračeva držte se činjenica a ne nečijih mišljenja i
rekla kazala uvjerenja…
Sve je točno šta kažeš, naročito to da drukam na doli jer vjerojatno zelim kupit VDKT vjerojatno je i moj clanak da VDKT predvodi gubitase u lipnju.
Ma ja uopce ne mislim da te gradjevinske firme nemaju buducnosti al njima se prvima crno pise jer ovise o naplati u hrvatskoj a svi znamo kakva je a kakva nam predstoji narednih mijeseci to bude jos tragicnije, tako da u skorom vremenu mislim da nece na dobro.
Molim te da me provas argumentima razuvijerit bilo bi mi bas drago!
Prodaje: Količina Cijena
200 294,00
1 295,00
9 296,94
2 297,00
3 300,00
77 301,00
50 302,00
181 302,99
84 309,99
Kupnje: Cijena Količina
265,00 11
262,10 40
262,00 111
251,10 35
250,10 24
250,00 39
245,46 11
233,00 20
220,00 20
205,10 25
Sve je točno šta kažeš, naročito to da drukam na doli jer vjerojatno zelim kupit VDKT vjerojatno je i moj clanak da VDKT predvodi gubitase u lipnju.
Ma ja uopce ne mislim da te gradjevinske firme nemaju buducnosti al njima se prvima crno pise jer ovise o naplati u hrvatskoj a svi znamo kakva je a kakva nam predstoji narednih mijeseci to bude jos tragicnije, tako da u skorom vremenu mislim da nece na dobro.
Molim te da me provas argumentima razuvijerit bilo bi mi bas drago!
hm….građevinske firme?
postoji cca 3 vrste građevniskih firmi…
1. gradnja infrastrukture (ceste, autoceste, mostove…vijadukte)
2. gradnje stanova
3. kombinirano 1. & 2.
ove pod 1. će proć krizu relativno neokrznuto
najviše će naje 2. & 3….pogotovo 2.
qviz pitanje…u koju grupaciju spada Viadukt?
Toliko su srušili VDKT da se nalazi na cijeni od prije 3 mjeseca..
A novi poslovi dolaze ….
Kako će naplatiti druge Hrvatske firme
koje nisu pale ni blizu razine iz 3 mjeseca
njima će ruže cvasti
nemojmo se zavaravati
ovdje se dionice ruše bez ikakovih razloga
Najviše se ruše one koje vrijede (znači s razlogom i namjerom) dok jedan dio ostalih dionica pada zahvačene inercijom. Kao "kolatelarne" žrtve…….
(komandant) DATA čemu nervoza? istina je da je ruše bez razloga ali gledaj na to s vedrije strane i kreni u shopping 🙂
Tako je, padaju dionice koje vrijede a ove koje nisu manje, sve je ovo jedna velika zavjera potpomognuta belosvetskim silama.
Dva tri nicka na ovoj temi mislim da bi pisali optimisticno i u svemu vidili drukere i slucajeve sa hanfu i da izbije novi rat.
Evo i nešto pozitivno za imaoce ove dionice: