kad ste mi davali same jedinice, prodao sam VDKT po 430 i uletio u ATPL po 926 – mislim da je dobro
[wink]
kad ste mi davali same jedinice, prodao sam VDKT po 430 i uletio u ATPL po 926 – mislim da je dobro
[wink]
moja iskustva su negativna oko takvih prelaza
jer sam prodavao po nisko…a onda kupovo u uzletu neku drugu dionicu gdje bi ona onda stala i stagnirala…a ona iz koje sam izletio bi narasla
sad samo dokupljujem u bear modu…to mi je uvijek popravljalo sliku
Danas u Business.hr-u: U ceste ćemo uložiti više od 100 milijardi kuna
Dosad je u gradnju autocesta uloženo oko 55 milijardi kuna, a u sljedećih osam godina planira se utrošiti još 34 milijarde kuna. Ostale ceste i mostovi ukupno nas koštaju 15 milijardi kuna, izračunao je Business.hr.
dali je sitina da dijele dividendu od 13 kn 16.06?
dali je sitina da dijele dividendu od 13 kn 16.06?
dijele ne dijele ,to mi neće pomoći u životu 🙂
bravo ja
kupim danas ujutro prvi i odmah padne za 4-5 posto [cry]
Da promjeniš ime možda bi ti išlo bolje.[thumbsup]
Ps. ovdje bude bolja zarada nego na većini dionica
treba imat malo živaca i strpljenja.
Nisi me valjda shvatio ozbiljno super ti je nick..
Puno sreče sa VDKT i malo strpljnja bude sve super..
ma nisam,naravno
i nisam ja baš takav luzer,evo recimo cijelu prošlu godinu sam igrom slučaja sve pare držao u dionicama HT-a jednostavno zato što se nisam imao vremena baviti sa burzom,i na kraju je ispalo da sam najmanje ispušio.
Onda sam prije 5-6 mjeseci pola HT-a prodao i za to kupi ATPL po 800 kn,a nisam imao ni pojma kakva je to dionica,nego onako vidim vrte dobar promet a puno su pali od maximuma
onda prije mjesec dana prodam ostatak HT-a,i podjelim -25% kupim LEDO,25 % kupim TNPL
i 5 dinoca po 10 posto….
od njih mi ERNT;SNBA I ova stagniraju…a nekako mislim da će i to krenuti..
sve u svemu imam solidan plus za jednog luzera [proud]
e da,ovu sam dionicu kupio nakon pretočivši novac iz INGRE jer vidim tamo svi nešto prodaju i žale se na upravu,pa reko bježim ja….
e da,ovu sam dionicu kupio nakon pretočivši novac iz INGRE jer vidim tamo svi nešto prodaju i žale se na upravu,pa reko bježim ja….
treba imat strpljenja s dionicama
pozitivni trend se vidi…no jedan dio dioničara se iskrcava kako bi posto likvidan i to je dobro za tržište također…jer kad se oni iskrcaju ovi koji su unutra određuju cijenu [thumbsup]