VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad ste mi davali same jedinice, prodao sam VDKT po 430 i uletio u ATPL po 926 – mislim da je dobro
[wink]

kad ste mi davali same jedinice, prodao sam VDKT po 430 i uletio u ATPL po 926 – mislim da je dobro
[wink]

moja iskustva su negativna oko takvih prelaza
jer sam prodavao po nisko…a onda kupovo u uzletu neku drugu dionicu gdje bi ona onda stala i stagnirala…a ona iz koje sam izletio bi narasla

sad samo dokupljujem u bear modu…to mi je uvijek popravljalo sliku

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

Danas u Business.hr-u: U ceste ćemo uložiti više od 100 milijardi kuna

Dosad je u gradnju autocesta uloženo oko 55 milijardi kuna, a u sljedećih osam godina planira se utrošiti još 34 milijarde kuna. Ostale ceste i mostovi ukupno nas koštaju 15 milijardi kuna, izračunao je Business.hr.

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

dali je sitina da dijele dividendu od 13 kn 16.06?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

dali je sitina da dijele dividendu od 13 kn 16.06?

dijele ne dijele ,to mi neće pomoći u životu 🙂

Good artists copy. Great artists steal.

bravo ja
kupim danas ujutro prvi i odmah padne za 4-5 posto [cry]

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

Da promjeniš ime možda bi ti išlo bolje.[thumbsup]
Ps. ovdje bude bolja zarada nego na većini dionica
treba imat malo živaca i strpljenja.

Nisi me valjda shvatio ozbiljno super ti je nick..
Puno sreče sa VDKT i malo strpljnja bude sve super..

ma nisam,naravno
i nisam ja baš takav luzer,evo recimo cijelu prošlu godinu sam igrom slučaja sve pare držao u dionicama HT-a jednostavno zato što se nisam imao vremena baviti sa burzom,i na kraju je ispalo da sam najmanje ispušio.
Onda sam prije 5-6 mjeseci pola HT-a prodao i za to kupi ATPL po 800 kn,a nisam imao ni pojma kakva je to dionica,nego onako vidim vrte dobar promet a puno su pali od maximuma
onda prije mjesec dana prodam ostatak HT-a,i podjelim -25% kupim LEDO,25 % kupim TNPL
i 5 dinoca po 10 posto….
od njih mi ERNT;SNBA I ova stagniraju…a nekako mislim da će i to krenuti..
sve u svemu imam solidan plus za jednog luzera [proud]

e da,ovu sam dionicu kupio nakon pretočivši novac iz INGRE jer vidim tamo svi nešto prodaju i žale se na upravu,pa reko bježim ja….

inače…jučer je u americi porastao građevinski sektor

e da,ovu sam dionicu kupio nakon pretočivši novac iz INGRE jer vidim tamo svi nešto prodaju i žale se na upravu,pa reko bježim ja….

treba imat strpljenja s dionicama

pozitivni trend se vidi…no jedan dio dioničara se iskrcava kako bi posto likvidan i to je dobro za tržište također…jer kad se oni iskrcaju ovi koji su unutra određuju cijenu [thumbsup]

New Report

Close