VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A mozda je netko nacuo kako ce se dijeliti ovaj kolacic http://www.poslovni.hr/116975.aspx [cool]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

‘Kolacic’ =>
22. svibanj 2009.
Uskoro potpisivanje ugovora za obilaznice oko Našica i Donjeg Miholjca

Član Uprave Hrvatskih cesta (HC) Josip Škorić najavio je danas u Osijeku da će sljedećeg tjedna biti potpisani ugovori za gradnju obilaznice oko Našica i prve faze obilaznice kod Donjega Miholjca, ukupne vrijednosti 56,5 milijuna kuna.

Škorić je na konferenciji za novinare rekao da je obilaznica kod Našica duljine 4,1 kilometar, vrijedna 45 milijuna kuna, bez PDV-a. Ocijenio je kako je riječ o kapitalnom objektu za grad kroz koji prolaze tri državne ceste i čijim bi se završetkom, za 18 mjeseci, trebao riješiti cjeloviti prometni čvor toga grada. Dodao je kako će obilaznica kod Donjeg Miholjca biti duga 6,2 kilometara, a idućega tjedna potpisat će se ugovor za gradnju prve faze, duljine 2,2 kilometara, vrijedne 11,5 milijuna kuna. To će, smatra, posebice biti značajno za gospodarsku zonu, koja se osniva u tom dijelu grada.

Škorić je kazao kako je u tijeku natječaj za odabir izvođača radova na gradnji južnog traka južne osječke obilaznice, čija se vrijednost procjenjuje na oko 280 milijuna kuna, a 9. lipnja očekuje se javno otvaranje ponuda za gradnju te ceste, koja bi trebala osigurati veću protočnost, ali i rasteretiti lokalni promet u Osijeku.

U šta oklada da će Osijek Koteks gradit?

Na Vdkt niko nije primjetio da je puno pao dok su drugi rasli,
i da nije baš pratio Crobex
Tako da ovaj sada rast uopče nije nešto neobično
nego nadoknađivanje izgubljenog dok su drugi rasli on je padao
tako da ovaj rast je tek početak.
Da ne spomenem da je ovdje bolja zarada nego na ikakvoj kladionici
1 x 10 bi se uvjek kladio na ovoga konja.
Na našoj burzi ima jako malo dionica uz VDKT koje mogu narasti
još 10 puta ako VDKT nije jedini sigurno je najbolji od njih.
Stoga smatram VDKT izuzetnom dionicom i pravm rudnikom
dobre i brze zarade.

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Momentum je i dalje tu…raste +5% a ima tendeniju stratosferskog uspinjanja [thumbsup]

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

Glavni neprijatelj ove dionice su njezini brzopleti, panici podlozni, dionicari… al kad se dionica rijesi takvih odosmo mi opet nebu pod oblake…

Kolega kaufland, problem je velika gomila trejdasa…rast je slast [tongue]…to je nasa berza [rolleyes]

Neide on uopće više dole,ovo danas krepili zarađuju utržak u zadnjih tjedan dana,opet kažem čemu prodajete sad kad to isto možete i po puno većom cijenama

jel’ to Vaše mišljenje ili imate neke info ? [rolleyes]

Kakav info, lupa napamet kao i ostali drukeri zadnjih nekoliko dana, jer želi zaraditi još 10% prije nego i sam proda. Da su tako sigurni u svoje hvalospjeve šutili bi i kupovali, ali su zapravo svjesni stanja u državi i svjesni su da da je još tjedan dana (do izbora) na snazi politika "drži vodu dok majstori odu", a onda ću ih pitati za cijenu ne samo VDKT, nego i ostalih dionica koje su sad napravile skok.
I guverner, koji je do sada bio uvijek u pravu, tek najavljuje crne dane za domaće gospodarstvenike!

Kakav info, lupa napamet kao i ostali drukeri zadnjih nekoliko dana, jer želi zaraditi još 10% prije nego i sam proda. Da su tako sigurni u svoje hvalospjeve šutili bi i kupovali, ali su zapravo svjesni stanja u državi i svjesni su da da je još tjedan dana (do izbora) na snazi politika "drži vodu dok majstori odu", a onda ću ih pitati za cijenu ne samo VDKT, nego i ostalih dionica koje su sad napravile skok.
I guverner, koji je do sada bio uvijek u pravu, tek najavljuje crne dane za domaće gospodarstvenike!

je ,svi ćemo umrijeti od gladi i žeđi.bokte ako nas nije rat "shebo" ne’e bogami ni "kriza"
treba samo stegnuti i obuzdati ove takozvane "hrvatske" banke i sve ‘e proći kako se spada

Good artists copy. Great artists steal.

Pero ždero vidim da opet nisi zadovoljan VDKT
Pljuvo si ga kad je objavio dividendu
Sad ti opet ne paše
pa kako to zar si ga prodao prije nego ti je skočio
opet pokušavaš da ga spustiš nisam čuo od tebe lijepu riječ o VDKT u mjesec dana
a stalno tvrdiš da ga imaš…
Crne prognoze ostavi mojoj baki
ljudi ko ti će ostai praznih rukava..
Burza ide gore ko čeka daj ga nikad ne dočeka…

Dečki nisam u toku čitajući vidim da se dividenda spominje dali je bila dali treba biti znali tko da napiše
hvala

Također da velim ko god misli da je VDKT puno rasto vara se VDKT I HDEL su dionice koje su najviše pale a te uvjek najviše i rastu Vdkt još nije ništa odradio pogledajte samo ostale dionice kako
skaču svaki dan u blokadama ,ko proda sada Vdkt bude mu opet žao kad skoči
u dva tri dana za 30-40%
Ja sam imo VDKT po 275 odma mi je bio pao na 265 dugo mi nije rasto pa sam ga prodo taman prije nego je skočio …. bilo mi je žao kao psu…
Sad sam ga ponovo uzo i bome ga neču više prodavat ova dionica je još
10 puta ispod svoje cijene tako da je i dalje prava bagatela..

New Report

Close