VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni dosta 1800

Good artists copy. Great artists steal.

Kolega Verdi, ta informacija o Libiji je stara godinu dana, a ja se pitam zašto se o tome još uvijek samo priča, kada misle početi s radovima, ako su ih već ugovorili. Ima li tko informaciju?
A informacija da su pod istragom Hanfe me uopće ne čudi, obzirom na sve što se događalo i događa s ovom dionicom!

Znam da su strojevi istovarani u Tripoliju, a sad sam načuo da su u igri i novi poslovi.
Ovo je ne provjereno.

who dares, wins

Prodaje: Količina Cijena
29 429,99
120 430,00
50 434,00
25 435,00
10 435,99
167 436,00
35 439,00
130 440,00
17 443,95
29 444,02
Kupnje: Cijena Količina
425,00 3
415,01 40
415,00 100
410,00 48
402,01 26
402,00 100
401,00 25

marcello

Nevjerojatno da dionica HDEL vrijedi više od VDKT.Mislim da će i ona odraditi svoje slijedećih dana,malo po malo dolazi na svoje.

Nevjerojatno da dionica HDEL vrijedi više od VDKT.Mislim da će i ona odraditi svoje slijedećih dana,malo po malo dolazi na svoje.

bez brige drage kolege iskristalizirati će se to vidite da se baš nitko ne trga rasprodavati…ovo po 410kn su beznačajne količine ide to up up…

živjeli!!!

izgleda da neće biti ni male korekcije biće zanimljiv sljedeći tjedan željno ga iščekujem! [thumbsup]

živjeli!!!

I ja sam misljenja da je Viadukt zdrava firma sa zdravom buducnoscu, zato i jesam dionicar… Nema te brazde preko koje Viadukt ne može… 😉

A šta sam vam govorio ja prije par mjeseci,netko će se obogatit na ovoj dionici,mi klinci samo trebamo pratiti ove mange i uzeti dio kolača koji nas ide.dabogda svi zaradili,a ja najviše [thumbsup]

A šta sam vam govorio ja prije par mjeseci,netko će se obogatit na ovoj dionici,mi klinci samo trebamo pratiti ove mange i uzeti dio kolača koji nas ide.dabogda svi zaradili,a ja najviše [thumbsup]

prije par mjeseci sam bio u DLKV i ATPL ali sam imao neki filing i sad sam tu…[thumbsup] sjedi i uzivaj…
[lol] <= zakon smajli

Drago mi je da dioničari ne rasprodaju ovu dionicu ispod cijene već se nalozi na prodaji čvrsto drže a čak i povlače.Odradi li rast barem kao i hidra super,za sada.

Ovim tempom…do početka 1.6. bi mogao bit VDKT = 2xHDEL

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

Drago mi je da dioničari ne rasprodaju ovu dionicu ispod cijene već se nalozi na prodaji čvrsto drže a čak i povlače.Odradi li rast barem kao i hidra super,za sada.

ja je ne prodajem ni u ludilu mogu samo da dokupim ako bude kakve korekcije ona je sada 1000% minusa sada je 400kn a bila je 4000kn pa vi usporedite sa ostalim dionicama na burzi pa prodajte ako vam je ovo dobra cijena [cool]

živjeli!!!

New Report

Close