VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

oce li – nece li
u blokadu?

stop 15:37:30

Periculum in mora.

konacno blokada…. [thumbsup]

hvala ‘zajednici’ na jedinicama
moze i tu…
[lol] ako te to veseli

da se ne ponavljam

oce li – nece li
u blokadu?

[thumbsup]
jos kunu i 84 lipe
[pray]

svaka cast
blok na 18,18!

Pozdrav kolegama. Kupio i ja jutros nešto sitno. Dvoumio izmedju HDEL i VDKT-a. S obzirom da žena ima HDEL ja se odlučio za VDKT. He, he, nije samo zbog toga……..mogla bi pročitati, bolje da šutim.
[proud] [rolleyes]

marcello

kolega marcello, dajte nam pojasnite što vas je sad nagnalo na kupnju VDKT (nakon rasta cijene s 250 na 350 kn), a usprkos enormnom gubitku koji je VDKT ostvario čak od -50 milijuna kuna?????

Pozdrav kolegama. Kupio i ja jutros nešto sitno. Dvoumio izmedju HDEL i VDKT-a. S obzirom da žena ima HDEL ja se odlučio za VDKT. He, he, nije samo zbog toga……..mogla bi pročitati, bolje da šutim.
[proud] [rolleyes]

Da nema ovo nekakve veze sa novim poslovima u Libiji?
Nešto sam načuo da će tamo asfaltirati pustinju?

who dares, wins

kolega marcello, dajte nam pojasnite što vas je sad nagnalo na kupnju VDKT (nakon rasta cijene s 250 na 350 kn), a usprkos enormnom gubitku koji je VDKT ostvario čak od -50 milijuna kuna?????

Kolega lasso, vjetojatno volim rizik a i pratim vlastiti predosjećaj. U detaljnije analize upustit ću se kasnije…… [cool] U idućim godinama građevinske firme biti će zakon!

marcello

To su trenutno neplaćeni izvršeni poslovi , da je gubitak nebi se isplaćivala dividenda.

Kolega DATA ispod , promet od 432000 kn nije par dionica. Još nije kasno, daleko je do 3300kn.

upozorio bih kolege da sam nakon razgovora sa brokerom saznao da je VDKT pod detaljnom
istragom Hanfe iz razloga naglog skoka i pokušaja prenaglih dizanja cijena i zakucavanja u nebo
sa par dionica …

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

gubitak?
ja bih reko da to samo govori koliko je taj gubitak sitan u odnosu na snagu firme
danas je situacija rada u krizi…pa od tud i gubitak
no…mislim kako će se stvar popraviti i po tom pitanju čim im skeširaju dužnici

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

upozorio bih kolege da sam nakon razgovora sa brokerom saznao da je VDKT pod detaljnom
istragom Hanfe iz razloga naglog skoka i pokušaja prenaglih dizanja cijena i zakucavanja u nebo
sa par dionica …

mislim da nije tolko muljaža kolko su te dionice podcijenjene…(VDKT & HDEL)… pa se sad ljudi pokušavaju ukrcati pa makar i na silu [thumbsup]

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

New Report

Close