VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li tko info. o dividendi?

Hvala

zadnje što sam čito…trebala bi biti polovicom 6. mjeseca…cca 13kn/d

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

http://www.poslovni.hr/116271.aspx
pogled u nebo [thumbsup]

Evo gledam i ne vjerujem,hidroelektra je prestignula vdkt,a ja dok sam radio u vdkt,sprdali smo se iz hidre jer su bili puno gori u svemu od viadukta,mislim da su još uvijek.Mislim na mehanizaciju,plaće,općenito gradilišta,a prošao sam ih dosta(od Udbine do Splita).Viadukt ima space shutttle-ove od strojeva naspram njih.To jednostavno nije fer.A vi .ederi koji kočite da vdkt naraste spustite više ručnu i nemojte nas više .ebat.

nitko tolko ne koči viadukt…dapače…što se ovi koji žele keš prije isprazne to će kasnije jačs skočiti

hidra je ajmo reć narodnija dionica…pa ima i više zainteresiranih

no…kad se tržište zahukta smanjiti će se razlika i vdkt će stić hidru

Koliko znam ista ekipa kupuje i prodaje Hidru i Viadukt. Uvijek je bio omjer 2:1 za VDKT i sada je idealan prijelaz kod 1:1 , kasnije odvedu Viadukt tamo gdje mu je mjesto i vrate se u HDEL sa duplom količinom. Znači osim rasta same dionice ide i uduplavanje količine. Posao stoljeća i života je upravo u tijeku.

Evo gledam i ne vjerujem,hidroelektra je prestignula vdkt,a ja dok sam radio u vdkt,sprdali smo se iz hidre jer su bili puno gori u svemu od viadukta,mislim da su još uvijek.Mislim na mehanizaciju,plaće,općenito gradilišta,a prošao sam ih dosta(od Udbine do Splita).Viadukt ima space shutttle-ove od strojeva naspram njih.To jednostavno nije fer.A vi .ederi koji kočite da vdkt naraste spustite više ručnu i nemojte nas više .ebat.

Nije samo cijena važna Hidra ima 623000 dionica a Viadukt 456000

Koliko znam ista ekipa kupuje i prodaje Hidru i Viadukt. Uvijek je bio omjer 2:1 za VDKT i sada je idealan prijelaz kod 1:1 , kasnije odvedu Viadukt tamo gdje mu je mjesto i vrate se u HDEL sa duplom količinom. Znači osim rasta same dionice ide i uduplavanje količine. Posao stoljeća i života je upravo u tijeku.

a da pogledaš malo i rezultate poslovanja te 2 firme? možda bi ti onda nešto bilo jasnije…

čemu TUGA, čemu BOL??? kad postoji ALKOHOL

a da pogledaš malo i rezultate poslovanja te 2 firme? možda bi ti onda nešto bilo jasnije…

pa ono…slične firme

M

[/quote]

A di ti vidiš da je meni nešto nejasno ? Nisam uopće komentirao TRENUTNE rezultate , nego gotovo siguran razvoj omjera cijene.

Očito je VDKT više pao i više ispod svoje cijene idući puta kolega molim navesti argumente ..

-Napisali ste krive max cijene,
HDEL 2190kn
VDKT 4800kn
-VDKT je imao DOKAPITALIZACIJU (307 000 dionica povećano na 456 813)
I na kraju ste još u pravu jer je VDKT pao 92,5% a HDEL pola posto manje sa današnjim cijenama,
al sigurno ne zbog ove gore računice. [thumbsup]
[/quote]
Po Bloombergu je ATH Viadukta 3336. Oni su retroaktivno za period prije dokapa izračunali cijene. Koji ATH je pravilnije i logičnije uzimati?

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

no konacno preko 300

da se nesta pise…….

oce li – nece li
u blokadu?

New Report

Close