VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto…krenulo je….a još bi trebo barem ko Hidroelektra poskočiti.

Prodajem jeftino, kupujem skupo.

Kolega Data, očito se opet nismo razumjeli. Ja se u potpunosti slažem da je dionica podcijenjena, ali to nažalost kod VDKT ne znači ništa. Unatoč padu cjelokupnog tržišta ova dionica je pala najviše, a podijelila je dividendu, imala je dokap, imala je Libiju i sve to skupa nije ni malo pozitivno utjecalo na cijenu.
Netko je ranije dobro primjetio da očito postoji veliki igrač koji drma ovom dionicom i dok se on ne nakrca i odluči da dionica ide gore uzalud nam i dividene i novi poslovi. Ja vjerujem da se VDKT mora oporaviti i to značajno, ali da će taj "veliki igrač" baš u ovoj situaciji recesije, otkaza i štrajkova odlučiti da je pravo vrijeme za rast, čisto sumnjam. Veliko je pitanje i što će biti nakon lokalnih izbora, tek ćemo možda tada vidjeti barem malo realnije stanje u državi, a ne ovu predizbornu prikrivenu sliku.
To je moja teorija, pa ko voli nek izvoli.

Moglo bi danas na +4%….dolje očito više baš tako lagano nejde

Kolega Data, očito se opet nismo razumjeli. Ja se u potpunosti slažem da je dionica podcijenjena, ali to nažalost kod VDKT ne znači ništa. Unatoč padu cjelokupnog tržišta ova dionica je pala najviše, a podijelila je dividendu, imala je dokap, imala je Libiju i sve to skupa nije ni malo pozitivno utjecalo na cijenu.
Netko je ranije dobro primjetio da očito postoji veliki igrač koji drma ovom dionicom i dok se on ne nakrca i odluči da dionica ide gore uzalud nam i dividene i novi poslovi. Ja vjerujem da se VDKT mora oporaviti i to značajno, ali da će taj "veliki igrač" baš u ovoj situaciji recesije, otkaza i štrajkova odlučiti da je pravo vrijeme za rast, čisto sumnjam. Veliko je pitanje i što će biti nakon lokalnih izbora, tek ćemo možda tada vidjeti barem malo realnije stanje u državi, a ne ovu predizbornu prikrivenu sliku.
To je moja teorija, pa ko voli nek izvoli.

Malo to veze ima s izborima…

Tržište se oporavlja svuda u svijetu pa tako i tu…investicijski ciklus je ponovo krenuo

Pozdrav kolegi Peri Žderi mislim da smo se napokon izmirili !!!
očito ovdje postoji dosta napetosti jer bi svi htjeli da VDKT napokon naraste.
Što se tiče velikog sigurno postoji jer ovdje su u zadnjih mjesec dana bile iskrcavane
velike količine dionica u velikim paketima što se odvijalo na raznim okruglim cijenama
npr 275 .
Dali je igrač u pitanju ili oni koji bi se po Hanfi trebali do kraja godine rješiti VDKT ne znam.
Samo znam da je zadnje izvješče prikazalo po meni krivu sliku VDKT koji sigurno
nebi išao na isplatu dividende da je u takvoj situaciji.
Također je tužno za vidjet da novi ugovori isto nisu dali rezultata dok kod sličnih
firmi kaa npr HDEL (koju isto imam)su izazvali pravu ekspoziju..
Također je bilo sramotnih natpisa o VDKT u novinama gdje ga se je upiralo prstom
a usput prešučivalo firme u sličnoj ako ne i goroj situaciji čije su dionice narasle više od VDKT.

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Ma treba samo strpljenja…bitno je da se iskrcaju paničari [cool]

Da li se to ide prema dokupu? 😉

iskrcali se još u prošli četvrtak…
čekaomo u redu za ponovni ulaz…

živjeli i bez sekiracije jer kažu šteti zdravlju!

Vjerojatno za par dana idemo ponovo kvantizirano gore u turbo modu [cool]

Evo još ugovora:
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/viadukt%2c-hidroelektra%2c-skladgradnja-i-osijek-koteks-grade-most-na-dravi,45314.html

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Evo još ugovora:
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/viadukt%2c-hidroelektra%2c-skladgradnja-i-osijek-koteks-grade-most-na-dravi,45314.html

Odlično!

No kako je na kraju abecede (V) nije još na meti širokog spektra ulagača…

Ima li tko info. o dividendi?

Hvala

New Report

Close