Jak promet danas. Preko 2.500 kuna. Pad preko 5.5%. Građevinske dionice je za sada očito bolje izgubiti negoli naći.
ogroman cijenovni razmak ovo može fino potegnuti.
pitanje za upučenije. koja cijena tržišnom kapitalizacijom odgovara mirovincima da zadrže ovu dionicu u portfelju ?
Pozdrav idiotu koji je kupio jednu dionicu na zatvaranju i napravio mi 70 kuna troška minimalne provizije. Nadam se da će mu Hanfa opalit kaznu za manipuliranje cijenom!
Pozdrav idiotu koji je kupio jednu dionicu na zatvaranju i napravio mi 70 kuna troška minimalne provizije. Nadam se da će mu Hanfa opalit kaznu za manipuliranje cijenom!
meni jučer dvije
…poznat mi je osjećaj
Ja mislim da ti ne bi smjeli naplatiti minimalnu proviziju kod nepotpune transakcije ako nisi povukao nalog,ili se varam..?
Da ali sad ga ne mogu povuć a da mi se ne naplati minimalna provizija, u tome je štos.
U svakom slučaju, zlo mi je od takvih budala koji rade takve gluposti.
Nikad neću shvatiti ovu dionicu. Kad su stizale "dobre" vijesti dionica je padala brže od svih ostalih(bez obzira na globalni pad), a sad kada konkurencija dobija velike poslove, a Ivo zataškava pravu sliku krize do izbora, sad raste.
To ti je netko namjerno napravio kad si bezobrazan pa prejeftino prodaješ. [thumbsup]
evo opet, lol… zasto netko misli da ce time nekoga navesti na prodaju… ljudi vide koliko je dionica protrgovano… samo si radi stetu 🙂