@minus75p
izgleda da nakon Libije nema nikakvih novosti osim stjecanja i otpuštanja vlastitih dionica
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=VDKT-R-A
@prvi direktore,
čemu veselje? još se s radošću sjećam žive trgovine od 9-11 mjeseca 08…i s pol oka pazim i dalje…
Ako se radi u Odluci o prodaji navedenih dionica ADPL i VDKT, u slijedećih 12 mjeseci, zašto se svi čudimo padu cijene dionica. Fond MORA to prodati i AMEN ! Rade na prodaji već od dokapitalizacije,
jer im je očito pripala cijela sila dionica kojih se moraju riješiti.
KOLIKO IM JE DIONICA OSTALO NA PRODAJI i TKO KUPUJE OVE DIONICE OD MIROVINSKOG FONDA?
Uprava, vjerojatno ili neki OIF. Ima li kakvih podataka o tome.
Ne bih rekla da je ova dionica beznadežna…trenutno , vjerojatno prerizična za osjetljive mirovince, koji je dojadilo da im stalno spočitavaju gubitke u ulaganjima….. novac od
prodaje uložit će u druge dionice, a nakon toga VDKT će se oporaviti… samo polako i strpljivo.
po meni je ovo pljačka par excellence
kupili ,našima parama skupe dionice.prodali jeftino nekom belosvetskom mamlazu ,ili nekom ko skuplja za nekog mamlaza.kad poraste opet će kupiti skupo od istog tog mamlaza, za naše pare
kupili ,našima parama skupe dionice.prodali jeftino nekom belosvetskom mamlazu ,ili nekom ko skuplja za nekog mamlaza.kad poraste opet će kupiti skupo od istog tog mamlaza, za naše pare
Ama prodaj kuću i kupuj dionice,za 2-3god imat ćeš vilu i stan [pray].Treba samo nadokupljivati i smanjivati ulaz.Vidiš da se ovakve prilike pružaju jednom u 70god.Mi smo u stvari srećkovići.
Ama prodaj kuću i kupuj dionice,za 2-3god imat ćeš vilu i stan [pray].Treba samo nadokupljivati i smanjivati ulaz.Vidiš da se ovakve prilike pružaju jednom u 70god.Mi smo u stvari srećkovići.
[/quote]
Ne nasjedajte niti u ludilu jedino što možete je ostati bez kuće.Čim HANFA miče Viadukt treba biježati od njega glavom bez obzira.
[/quote]
Ne nasjedajte niti u ludilu jedino što možete je ostati bez kuće.Čim HANFA miče Viadukt treba biježati od njega glavom bez obzira.
[/quote]
Pre okrutni ste!
vidim svaki dan mali viaduktov mini bus kojim ekipa ide na arbajt na goričku obilaznicu,
presmiješan je
da je dinamika kao u dalmaciji već bi se odavno vozili po autoput Zg-Sk.Tu je u pitanju viša sila.
Krepajte svi koji prodajete za 210kn.Ja ju nedam ispod 2000 pa makar ju nikad ne prodo.
da je dinamika kao u dalmaciji već bi se odavno vozili po autoput Zg-Sk.Tu je u pitanju viša sila.
Krepajte svi koji prodajete za 210kn.Ja ju nedam ispod 2000 pa makar ju nikad ne prodo.
[thumbsup]