Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Koja je ovo sprdnja,oni objavljuju da je gsp.Vojnić otpustio čak 50 dionica(šta ti misliš???),a to kada su ostalima članovima uprave podijelili na tisuće komada ni traga ni glasa.Čovjek je zaradio 13t kn-jebote.Kezele toliko zarađuje po satu
By the way -Libija?????- nitko ni riječi o tome,a to će im možda biti jedini posao na godinu
Zato jer ovise o HDZ-u i državi.
Ako nema ili su smanjene investicije države,a jesu,onda je ovo vrlo jasan predznak stanja stvari u 2009.
Tko misli da može biti izvanrednih zbivanja koja bi mogla doprinositi rastu cijene na tržištu,slobodno neka izvoli.
F i g h t T h e P o w e r ! ! !
Jel se to pokrenulo nekamo ili je neko muljanje?.Inace znam da vdkt ne radi do 1.02.2009.,a navodno ce biti i otkaza.Čuo iz pouzdanih izvora [undecid]
ovaj porast VDKT s 300 u zadnjih tjedan dana me zaprepastio. prorijeđen ask još više. što se zbiva ovdje?
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]
Jel se to pokrenulo nekamo ili je neko muljanje?.Inace znam da vdkt ne radi do 1.02.2009.,a navodno ce biti i otkaza.Čuo iz pouzdanih izvora [undecid]
Pa i nije ti bas neki izvor posto je Viadukt poceo sa radom 12.01.09.
O otkazima ne mogu komentirat jer nisam nista cuo! Pozdrav svim dionicarima i nadajmo se boljim danima!
analiza
U odnosu na poslovne prihode najatraktivnije su dionice Hidroelektra niskogradnje (ZSE:HDEL-R-A) i Viadukta