VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad će to, samo što nije.

Koja je ovo sprdnja,oni objavljuju da je gsp.Vojnić otpustio čak 50 dionica(šta ti misliš???),a to kada su ostalima članovima uprave podijelili na tisuće komada ni traga ni glasa.Čovjek je zaradio 13t kn-jebote.Kezele toliko zarađuje po satu
By the way -Libija?????- nitko ni riječi o tome,a to će im možda biti jedini posao na godinu

Zato jer ovise o HDZ-u i državi.
Ako nema ili su smanjene investicije države,a jesu,onda je ovo vrlo jasan predznak stanja stvari u 2009.
Tko misli da može biti izvanrednih zbivanja koja bi mogla doprinositi rastu cijene na tržištu,slobodno neka izvoli.

F i g h t T h e P o w e r ! ! !

jeb….svoje dane bi mora istrest cca. 20M za tu količinu dionica [tongue]

Jel se to pokrenulo nekamo ili je neko muljanje?.Inace znam da vdkt ne radi do 1.02.2009.,a navodno ce biti i otkaza.Čuo iz pouzdanih izvora [undecid]

Je ziher, tako sam i ja čuo dosta informacija iz pouzdanih izvora, pa di sam sad!

ovaj porast VDKT s 300 u zadnjih tjedan dana me zaprepastio. prorijeđen ask još više. što se zbiva ovdje?

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Nije vam loš ovaj Viadukt. Svaka čast dioničarima!

hvala..hvala.. [cool]

samo što nije...

Jel se to pokrenulo nekamo ili je neko muljanje?.Inace znam da vdkt ne radi do 1.02.2009.,a navodno ce biti i otkaza.Čuo iz pouzdanih izvora [undecid]

Pa i nije ti bas neki izvor posto je Viadukt poceo sa radom 12.01.09.
O otkazima ne mogu komentirat jer nisam nista cuo! Pozdrav svim dionicarima i nadajmo se boljim danima!

Ljudi jel ima ko šta pametno i pozitivno da veli,barem da se malo utješim? [embarass]

analiza

U odnosu na poslovne prihode najatraktivnije su dionice Hidroelektra niskogradnje (ZSE:HDEL-R-A) i Viadukta

http://www.seebiz.eu/hr/analize/crobex-atlantska-najatraktivnija%2c-a-bdi-se-tek-poceo-oporavljati,36977.html

da li netko zna što trenutno (g)radi Viadukt – i kakvi su planovi za slijedeće razdoblje

biom75

New Report

Close