Ovdje se uprava uredno iskrcava. Kezele Damir po SDA iskrcao 11.11 uredno 8234 komada. A niti predsjednik uprave ne izostaje. Samo mi nije jasno da Kezele nije obavijestio ZSE o svojem "malom" iskrcaju. Ako uprava bjezi sto bi to moglo znaciti????? [cool]
iskrcavaju se puste da padne i onda se ponovo nakrcavaju,mozda… ?
[/quote]
Kombinacija toga i krize, po principu kad vec pada amo odradit i kakav poslic..
Kezele, Mikulic i ekipa prodaju trezoru a nakon toga kao zasluzni manageri opet dobju dionice. I tata bi sine!!!
i kolko oni to donica dobiju za djabe kao zasluzni manageri?
sad kad dobijem na euromillions lottery kupujem kontrolni paket viadukta,bas me zanima da li bi mi ga prodali za 270kn po dionici:-)
p.s ovaj sekusak mi je totalna enigma, drzi svoju poziciju kolko vidim preko 10 g,kao ono totalna flegma bas ga briga sto je nekad njegov paket vrijedio cca 17 mil kn , a sad vrijedi 1.7 mil kn ???
i kolko oni to donica dobiju za djabe kao zasluzni manageri?
sad kad dobijem na euromillions lottery kupujem kontrolni paket viadukta,bas me zanima da li bi mi ga prodali za 270kn po dionici:-)
p.s ovaj sekusak mi je totalna enigma, drzi svoju poziciju kolko vidim preko 10 g,kao ono totalna flegma bas ga briga sto je nekad njegov paket vrijedio cca 17 mil kn , a sad vrijedi 1.7 mil kn ???
vjerojatno je i zaboravio d aima dionice viadukta
a mozda je tezak miljardu kn u "opipljivoj" imovini i boooollli ga k. za neke dijonice, znam tu staru gardu.Te dijonice su njima sve nesto smjesno s cim se sirtoinja bavi…sine sirotinja kupuje tu neke pakete HT INE ,ja dionice kao zasluzni disa dobijam dionice za djabe i onda ih prodajem siromasma za masne pare:-)
Kezele, Mikulic i ekipa prodaju trezoru a nakon toga kao zasluzni manageri opet dobju dionice. I tata bi sine!!!
Pa nemate se šta čudit pa na njihovim stranicama u opisu firme lijepo stoji: … Od tih dana pa sve do danas, generacije ljudi predanih ideji stalnog otkrivanja mogućeg i nadilaženja uobičajenog, izgradilo je duh koji je danas najprepoznatljivija značajka naše tvrtke. [lol]
Koja je ovo sprdnja,oni objavljuju da je gsp.Vojnić otpustio čak 50 dionica(šta ti misliš???),a to kada su ostalima članovima uprave podijelili na tisuće komada ni traga ni glasa.Čovjek je zaradio 13t kn-jebote.Kezele toliko zarađuje po satu
By the way -Libija?????- nitko ni riječi o tome,a to će im možda biti jedini posao na godinu
Pazi ovo.Kamo je nestalo 10000 dionica iz trezora????
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1945-08-VDKT_vlastite_stjecanje.pdf -24.10.2008
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=VDKT-R-A – 2.12.2008
I to je još svima dostupno,da svi vide kako se bez posljedica i to još javno krade.Nemogu vjerovati
Preseljene na skrb kod RBA, mozda zalog za kredit. Ima tu puno mozda???
a čime inače da brane total loss?