VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

OK slazem se, nisam se vracao na dokapitalizaciju, to je vec prezvakana tema. A o brojkama nema nikakvog smisla raspravljat, proslo svrseno vrijeme, svi znamo kakva ce bit iduca godina za gradjevinare, poglavito za ove koji zive na drzavnoj sisi. Dakle ne zanima me ono sto je bilo vec ono sto nas ceka.. U svakom slucaju sretno, ja nisam u ovoj dionici niti namjeravam ulaziti jer jednostavno ne vidim nikakvu perspektivu, u RH mogu zaboraviti na kapitalne poslove na duze vrijeme, a za ozbiljniji iskorak na ino trziste su potpuno nepripremljeni, da ne upotrijebim kakvu drugu rijec.

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

jer jednostavno ne vidim nikakvu perspektivu, u RH mogu zaboraviti na kapitalne poslove na duze vrijeme, a za ozbiljniji iskorak na ino trziste su potpuno nepripremljeni, da ne upotrijebim kakvu drugu rijec.

320 km ceste za 81 mil Eura potpisanog posla u Libiji, meni taj ‘koračić’ zvuči ozbiljno i pripremljeno…muč(t)no je odigrana dokapitalizacija , ali tko sam ja da im sudim
[angry]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

Kolega Torrente,

Ne vraćati se na temu dokapitalizacije i ne govoriti o brojkama i istovremeno navesti "Ovakav pad je potpuno realan…" je u najmanju ruku neodgovorno (i kao razlog navesti da je to "prežvakana tema").

Viadukt je među vodećim gubitnicima ove godine i kad se pretvori cijena na ukupan broj dionica nakon dokapitalizacije. O realnosti ove cijene bespredmetno je raspravljati kao i o cijenama mnogih drugih dionica. Ako pogledamo trenutnu situaciju možemo samo reći da ova dionca vrijedi više i da je previše srušena, a da li cijena može biti niža – može. Sve je moguće i trernutno nema veze s ničim.

jer jednostavno ne vidim nikakvu perspektivu, u RH mogu zaboraviti na kapitalne poslove na duze vrijeme, a za ozbiljniji iskorak na ino trziste su potpuno nepripremljeni, da ne upotrijebim kakvu drugu rijec.

320 km ceste za 81 mil Eura potpisanog posla u Libiji, meni taj ‘koračić’ zvuči ozbiljno i pripremljeno…muč(t)no je odigrana dokapitalizacija , ali tko sam ja da im sudim
[angry]
[/quote]

Libija i ozbiljno ne idu u istu recenicu…

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Viadukt je među vodećim gubitnicima ove godine i kad se pretvori cijena na ukupan broj dionica nakon dokapitalizacije. O realnosti ove cijene bespredmetno je raspravljati kao i o cijenama mnogih drugih dionica. Ako pogledamo trenutnu situaciju možemo samo reći da ova dionca vrijedi više i da je previše srušena, a da li cijena može biti niža – može. Sve je moguće i trernutno nema veze s ničim.

U potpunosti se slažem s tobom,jednostavno treba pustiti Ivi Sanaderu da odluči šta dalje,a mi samo možemo u suzama promatrati i žaliti za starim vremenima,eventualno dokupiti koji komad da popravimo prosjek ulaza

prema ovom padu cjene viaduktu kao da prijeti stecaj,netko bi sad mogao kupit kontrolni paket za 10 mil eur,da skuplja od malih donicara po cca 300-330kn,ako ne vdim nekog takvog skupljaca u top 10,nemam sta nek se ic pozdravit s viaduktom,i pustit suzu.

Ovdje se uprava uredno iskrcava. Kezele Damir po SDA iskrcao 11.11 uredno 8234 komada. A niti predsjednik uprave ne izostaje. Samo mi nije jasno da Kezele nije obavijestio ZSE o svojem "malom" iskrcaju. Ako uprava bjezi sto bi to moglo znaciti????? [cool]

http://www.zse.hr/default.aspx?id=22129

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

Gdje je nestao čovjek ?
Trezorski: 24.10. 43.828 9,59%
28.11, 33.828 7,41%
– 10.000 ??

Lako je tako .
Kezele, Kezele…

[thumbsup]

čuvaj svoju metlu

Mene samo brine što se ljudi iz uprave relativno brutalno i bez srama iskrcavaju.

A to da uvaljuju trezoru, to smo već vidjeli na Ingri ako se ne varam. Poslije to dobiju za "zasluge" nazad for free ako firma ne krepa.

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

Ovdje se uprava uredno iskrcava. Kezele Damir po SDA iskrcao 11.11 uredno 8234 komada. A niti predsjednik uprave ne izostaje. Samo mi nije jasno da Kezele nije obavijestio ZSE o svojem "malom" iskrcaju. Ako uprava bjezi sto bi to moglo znaciti????? [cool]

http://www.zse.hr/default.aspx?id=22129

iskrcavaju se puste da padne i onda se ponovo nakrcavaju,mozda… ?

Gdje je nestao čovjek ?
Trezorski: 24.10. 43.828 9,59%
28.11, 33.828 7,41%
– 10.000 ??

Lako je tako .
Kezele, Kezele…

[thumbsup]

vidiš braco,ako malo pratiš vidiš da je Kezele(njega najviše mrzim pa ga spominjem,ali i svi drugi članovi uprave)je 30.5.08 ima 4347 dionica,a 14.10.( http://www.zse.hr/default.aspx?id=22067)on otpušta 8 tisuća i nešto dionica i ostaje mu još 13 tisuća i nešto dionica.Jel sam ja lud ili se nekom magijom pojavilo oko 17 tisuća dionica kod dotičnog gospodina.?To je ono što sam vam ja govorio u prijašnjim postovima: *fina gospoda iz uprave.A to je samo Kezele,a vjeruj te mi da ih ima još takvih
E Hanfo ,mene bi jeb… za kunu,a ovi rade šta hoće

* banda

New Report

Close