VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znam samo jedno,dionica viadukta je među vodećima koja je najviše izgubila na vrijednosti(negdje oko 13 puta),netko će se grdno obogatiti na ovoj dionici,a pošto sam cenzuriran u zadnjem postu onda ću reći da će to sigurno biti "fina gospoda" iz uprave,a ne mi koji kupujemo po nekoliko komada.Šta vi mislite da su gospoda iz top 10 kupili dionice iz vlastitog džepa(moš mislit),a na sva zvona su objavili kako su prodali dio svojih dionica prije dokap., a onda vidukt kupuje s lovom od dokapa svoje dionice koje će završiti gdje?Zaključite sami.

A da malo smanjiš ribu?Ili se dokap nije dogodio??

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Znam samo jedno,dionica viadukta je među vodećima koja je najviše izgubila na vrijednosti(negdje oko 13 puta),netko će se grdno obogatiti na ovoj dionici,a pošto sam cenzuriran u zadnjem postu onda ću reći da će to sigurno biti "fina gospoda" iz uprave,a ne mi koji kupujemo po nekoliko komada.Šta vi mislite da su gospoda iz top 10 kupili dionice iz vlastitog džepa(moš mislit),a na sva zvona su objavili kako su prodali dio svojih dionica prije dokap., a onda vidukt kupuje s lovom od dokapa svoje dionice koje će završiti gdje?Zaključite sami.

A da malo smanjiš ribu?Ili se dokap nije dogodio??
[/quote]
DOK RADIŠ TAMO SVAŠTA ČUJEŠ,VIDIŠ I DOŽIVIŠ,ZNAM JA JOŠ DOSTA TOGA ,ALI SE NE TIČE TRENUTNO OVE SITUACIJE SADA

Poštovani kolega cveba, cijenim vašu iskrenost i razumijem vaš jal [thumbsup] jedino vas molim ovim putem da isključite opciju Caps Lock, ovako ispada da galamite po forumu, lijepi pozdrav [wink]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/treci-maj-viaduktu-ugovor-za-gradnju-pontona,30768.html

Good artists copy. Great artists steal.

ide ovo natrag od kud je sve krenulo,prema razinama iz 2003,s 30 kn po dijonici.Neka mi netko kaze dovoljno jake argumente zasto bi to bilo nemoguce…

Ovakav pad je potuno realan, riječ je o firmi koja je svoj procvat temeljila poslovima dirigiranim od države, samo je hidroel. jaca po tom pitanju.. Stoga me ne bi iznenadio ni najcrnji scenarij na ove dvije dionice, neko ce i od vecih morat i bankrotirat, a oni su moj pick.. Žalim na crnilu ali otvorite oci!

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

nitko nije komentirao moj prijedlog zamjene 1ZVZD=11VDKT,jel bi se to isplatilo?

Ovakav pad je potuno realan, riječ je o firmi koja je svoj procvat temeljila poslovima dirigiranim od države, samo je hidroel. jaca po tom pitanju.. Stoga me ne bi iznenadio ni najcrnji scenarij na ove dvije dionice, neko ce i od vecih morat i bankrotirat, a oni su moj pick.. Žalim na crnilu ali otvorite oci!

ma sumnjam u bankrot ,kupit će ih netko izvana.ipak su to renomirane građevinske firme sa dugogodišnjom tradicijom i rezultatima iza sebe.nekome ko ulazi na hrv tržište itekako se isplati zadržati brend.

kolko je postotno pala zvijezda ,a koliko viadukt ?
ja ne bih ništa mijenjao sada. u krizi bolje funkcionira preghrana od građevine.

"E, vala ga prećeraše…" nema ovo više veze s mozgom… mislim – nema ni puno toga drugog, ali svejedno, ovo je way-too-much… [sealed]
inače, nemam VDKT.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

mislim da nemože propast,pa na skorom svakom nadvožnjaku piše njihovo ime,nema priče o propadanju,ali ipak kad gledaš sa 4000kn na 310kn,a sa 310 na 4000,o tome će pisati moj sin možda,ovako navijajmo barem do 2000

mislim da nemože propast,pa na skorom svakom nadvožnjaku piše njihovo ime,nema priče o propadanju,ali ipak kad gledaš sa 4000kn na 310kn,a sa 310 na 4000,o tome će pisati moj sin možda,ovako navijajmo barem do 2000

ko je imalo upućen u povijest tržišta kapitala ,ne našeg naravno, zna da je nakon velikih padova bilo još većih rastova

Komentar na kolegu PetarD i Torrente.

Iznošenje takvih brojki i komentara ne temeljite na konkretnim činjenicama osim paušalnim informacijama (kriza, poslovi od države) jer izostavljate niz drugih relevantnih informacija o poslovanju tvrtke. Nadalje, očigledno propuštate najbitniju informaciju zbog koje je došlo do ovakvog drastičnog pada – dokapitalizacija. Easy come, easy go – svatko tko je došao do "lakog" novca je spreman lakše taj novac i dati pogotovo ako još i zaradi neku kunu.
Vaši komentari su dobrodošli ali pri iznošenju navedenih (ekstremnih) razmišljanja molim vas da iznosite i argumente.

New Report

Close