Nekako sam se nadao da je jucer kupovao netko drugi, a ne trezor [sad]
Izgleda da vijest o Libiji nije privukla investitore. E sad vi meni recite, jel dobro da trezor i dalje kupuje ili nije???
Naravno da je! Zašto ne? spriječavaju daljnji pad, a osim što se bave građevinom bave se i financijama i to je ok. sad će ga kupiti i kad im bude trebao kapital, a trebat će im- plasirat će nazad na tržište te iste dionice i još zaraditi. Izlistavanje na burzi je prikupljanje kapitala. Ali ih zakon u vezi trezorskih dinica ograničava na mislim MAX 10% . nisam siguran!
[/quote]
10% je zakonski maksimum tako da neće moći još dugo kupovati, a u svemu ostalom se slažem s vama i ne mislim kao pojedinci da je išta loše što firma u ovom trenutku otkupljuje dionice. Naravno da bi bilo bolje da nije kriza i da se trezor puni u nekim normalnim vremenima, jer bi cijena otišla u nebo, ali što je tu je. Zamislite gdje bi cijena bila da se nisu odlučili na ovaj potez.
Mislim da je Uprava ipak odigrala kako je najbolje mogla u ovom trenutku. Izvještaj je super, a još više od novih poslova me veseli ova najava o rezanju troškova poslovanja, jer tu sigurno ima još prostora za znatne uštede.
Pa nek se vidi koliko ova burza ima smisla i logike
Poštovani kolege investitori, nije loše pročitati ni
e da je casha……..
citam malo priloge o vijaduktu, ako on nije zicer neznam sta je. prodao sam neke druge dionice samo da bi usao u njega.cini mi se da je on najveca zrtva ove korekcije , neopravdana, s 4500 na 650??
citam malo priloge o vijaduktu, ako on nije zicer neznam sta je. prodao sam neke druge dionice samo da bi usao u njega.cini mi se da je on najveca zrtva ove korekcije , neopravdana, s 4500 na 650??
zaboravljš da je sada 50posto više dionica kupljenih mislim po 450kn.Pa zato nije pad sa 4800 na 650 već i rast sa 50 posto dionica sa 450 na 650 Sad izračunaj kolki je pad u prosijeku
@xfile, mozes citati priloge kakve zelis, firma ugovori posao od 600 mKn, a cijena ode dole ???
sta reci, osim da je ovo panika. nikakvo racionalno razmisljanje vise ne pomaze. ugasi komp do nekih boljih vremena.
Kakvu si analizu napravio ako ni ne znaš da je bila dokapitalizacija? nevjerojatno….. nemam ništa protiv tebe osobno ali kupuješ imovinu o kojoj ne znaš ni najosnovnije podatke. jel bi kupio stan a da ne znaš koliko m2 ima ili na kojoj je adresi….
malo vode na naš mlin….. [thumbsup]