Bojim se da kod Viadukta sve te kalkulacije malo vrijede. Zadnjih godinu dana niti jedna pozitivna vijest nije znatnije podigla cijenu dionice (osim malo kod najave dokapa), tako da mi se čini da se cijena planirano rušila cijelo vrijeme. Sve znam, tržište je palo, kriza, bla, bla, bla, ali ova dionica je sada stvarno ispod svih razumnih razina. Sjetite se prije godinu dana su neki plaćali po 4500 kn za dionicu koja je sad na 1000 kn.
Da napravite kakvu god kalkulaciju, ekipa koja prodaje po ovim cijenama ne može nikako biti u plusu, ali mislim da će oni koji ovih dana kupuju biti u debelom plusu za par mjeseci.
Moram priznati da sam i ja imao kupljnih par komada iznad 4000,00 kn, više se ni ne sječam koliko ali mislim da sam prodao na 3500… kada je sve kretalo prema dolje i zatim uzimao prosječno po 2500, slažem se s kolegom da oni koji sada prodaju ne mogu biti nikako u plusu, ali evo znam ih nekoliko koji to čine zbog margin call-a, a ne zbog njihove želje..,
Kada će se moći registrirati dionice na vlasničke račune, ja sam danas pokušala prvi krug-
još se ne može ….čeka se / valjda da završi drugi krug / zahtjevi su nam spremni…
Koji je sad proces za drugi krug? Sutra u rba sa ispunjenom ponudom za 2. krug?
Ako i zaboravite, tete imaju spremne kopije, osobna i kartica tekućeg su bitni [thumbsup]
Da li netko zna do kad traje drugi rok za upisat i uplatit dionice???
Drugi krug traje do 15.09.08. 14:00h
ovo je postala Roller coaster dionica
Igra mačke i miša [yawn], zato ne nasjedajte ‘provokacijama’ [wink]
146 km AC Rijeka – Zagreb završeno! 60 min ZG – RI, do kraja listopada [thumbsup]