VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Slažem se kolega. Sad je cijena toliko smiješno niska da veliki dioničari samo čekaju trenutak da krenu s kupnjom Viadukta i poduplavanjem cijene. Mislim da će upravo zbog tolikog pada biti na meti mnogih i da cijena može bez puno muke otići na 2500 kn. Možda kad se riješi ova situacija s Inom i oslobodi kapital. Ne znam kako ostali, ali ja se tako tješim.

Pobogu, imate asa u rukavu, ćemu se tješite, rezervirajte si radije na vrijeme skijanje…i uživajte [cool]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

Jel ima netko kakve informacije koliko se dionica uplačeno u prvom krugu. Ako se ne varam danas ističe dva tjedna od dostave prospekata???

obzirom na zbrku oko upisnica za prvi krug…recite nam ,kad počinje drugi krug. Naime,
dogovorila sam se sa RBa da se čujemo 09.09.2008. za drugi krug ..ima li kakvih novosti ???

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Nadamo se da će uspjeti dokap
nadamo se da ćemo ipak ući u Ukrajinu
…. da će uspjeti pregovori u Rusiji
…da će političari nakon što izlobiraju poslove za svoje građ. tvrtke u inozemstvu pomisliti i na viadukt
itd…itd..
ehh da ,, da će naći radnike za libiju (od 3000e mj.)

Vaš link

Danas se netko iz VDKT-a ustao na lijevu nogu, pa svima koji progovore o VDKT-u dijeli jedinice…
Ma hajde , smiri se čovječe, koji ti je …urac! Šta se desilo? Ošlo sve u MP3 ? NIje uspjela
dokapitalizacija ili ti nemaš love za drugi krug…ili šta je ?? Lijepo piši sve što te muči , isto kao i
mi … izjadaj se i bit će bolje…nije nikome lako gledati ovo što se zbiva..

kak je krenulo moći ćemo kupovati uskoro po dokapitalizacijskoj cijeni .

Good artists copy. Great artists steal.

Jel to krenula uplata za drugi krug, pa ekipa prodaje da kupe dionice iz dokapa?

Točno ! Počinje DRUGI KRUG !!!

recimo ,u prvom krugu si upisao 10 dionica
koliko ces moci upisati u drugom krugu ?

Good artists copy. Great artists steal.

Ljudi , saberite se…nekome je "rezerva " upaljena……….to je danas sve munjeno..crknut ću od smijeha…a zbog VDKT-a i minusa najradije bi plakala…. znaci histerije…. gasim kompić…
nije dobar dan…do viđenja do sutra.

U drugom krugu približno 30% dionica iz prvog kruga.Komentar?

ajmo tko zna matematiku

jel’ ide ovako

x r-a * 30 / 100= pravo na broj r-a u drugom krugu ?

New Report

Close