Obavijest za sve one koji su imali dionice preko PBZ Investora. Jucer sam se upisao drugi krug bez problema samo sa potvrdom PBZ-a. Prospekt nisam dobio na kucnu adresu niti je potreban za upis.
Obavijest za sve one koji su imali dionice preko PBZ Investora. Jucer sam se upisao drugi krug bez problema samo sa potvrdom PBZ-a. Prospekt nisam dobio na kucnu adresu niti je potreban za upis.
drugi krug ???
Obavijest za sve one koji su imali dionice preko PBZ Investora. Jucer sam upisao prvi krug bez problema samo sa potvrdom PBZ-a. Prospekt nisam dobio na kucnu adresu niti je potreban za upis.
Jesmo prvi krug, a bit će i u drugom nešto. Po nekoj mojoj procjeni 20-ak% dionica koje smo upisali u prvom krugu. Ima li uopće itko da ne planira sudjelovati u drugom krugu?
Može mi neko objasnit kako će funkcionirati drugi krug?
Da li će biti omogućena kupnja u postotku od prvog kruga ili kako? Tipa ako je netko u prvom mogao kupiti 10 da u drugom može 2?
Ili?
Hvala!
[wink]
Jesmo prvi krug, a bit će i u drugom nešto. Po nekoj mojoj procjeni 20-ak% dionica koje smo upisali u prvom krugu. Ima li uopće itko da ne planira sudjelovati u drugom krugu?
U očekivanju Godota
Može mi neko objasnit kako će funkcionirati drugi krug?
Da li će biti omogućena kupnja u postotku od prvog kruga ili kako? Tipa ako je netko u prvom mogao kupiti 10 da u drugom može 2?
Ili?
Hvala!
[wink]
Najveći dionićar ne sudjeluje u dokapu, dakle to je odmah 12 % neiskorištenih dionica iz prvog kruga. Neka još nekoliko posto nije sudjelovalo to bi moglobiti onih cca. 20% slobodnih dionica za drugi krug. To znači da u drugom krugu imate pravo na kupnju još 20% od onog što ste kupili u prvom krugu. Dake upravo ovo što ste napisali, još dvije dionice na već kupljenih 10. Vidjet ćemo kako je prošao prvi krug.
ma ja ne sumnjam da ce ce kapitalizacija biti uspjesna , ali ovo klizanje iz dana u dan je sve manje podnosljivo
Slažem se kolega. Sad je cijena toliko smiješno niska da veliki dioničari samo čekaju trenutak da krenu s kupnjom Viadukta i poduplavanjem cijene. Mislim da će upravo zbog tolikog pada biti na meti mnogih i da cijena može bez puno muke otići na 2500 kn. Možda kad se riješi ova situacija s Inom i oslobodi kapital. Ne znam kako ostali, ali ja se tako tješim.
U VIADUKTU d.d. na dan 31. ožujka 2008. radi 2082 djelatnika. Neposredni proizvodni zaposlenici čine 81% svih zaposlenih. Prema stručnoj spremi, najviše je visokokvalificiranih i kvalificiranih radnika, te onih s visokom i višom stručnom spremom; samo je 23% zaposlenika s nižom stručnom spremom, tj. polukvalificiranih i nekvalificiranih.
Nadajmo se da ljudi s všs i vss nisu kupovali diplome i da će naučeno primjeniti u praksi za dobrobit firme
[lol]