A i meni se činilo da moram napisat koliko želim u drugom krugu ali su mi tu rekli da ne.
Mislim da je onaj papir za drugi krug tu baš za drugi krug tj. da ga ne moraš sad ispunjavat i nosti u RBA nego tek u drugom krugu kada će se znati koliko je ostalo. Valjda.
Jel mi netko može reći da li mogu napraviti uplatu preko internet bankarstva pa onda u RBA samo odnjeti potvrdu i zahtjev za kupnju?
Ponavljam, ne možete niti trebate sada pisati što bi htjeli u 2 krugu, jer se ne zna koliko će ostati (što se mene tiče ja bih još duplo, ali neće ih biti). Nemam papir za upis u prvom krugu sad kod sebe, ali čini mi se da na njemu ima upit želite li sudjelovati u 2 krugu ili ne i potrebno je samo zaokružiti da želite. Papir (upisnicu) za drugi krug čuvajte dok ne dođe na red upis u 2 krugu.
Za uplatu preko interneta ne znam, nazovite RBA!
Tako je.
Procedura:
1:) Ispuniš formular odeš do RBA banke.
2:) Tamo ti ga ovjere, vrate kopiju i daju prikaz uplatnice kako mora izgledati. Drugim rječima dobiš poziv na broj po kojem te identificiraju.
3:) Na temelju te uplatnice izvršiš uplatu, bilo preko e-bankarstva bilo kešum na šalteru.
2. krug:
Još se NE zna koliko će dionica ostati u prvom krugu, pa se nemože znati na koliko imaš pravo.
Ono što je sigurno je to da je najveći pojedinačni dioničar Viadukta u stečaju i neće sudjelovati u dokapu. Dakle, dionica će ostati i za drugi krug.
Pa poziv na broj je broj investitora kod sda.
Ali ok, čekam da mi kažu u rba kaj dalje.
samo da ne moram nosit novce sa sobom okolo.
[thumbsup]
Pa poziv na broj je broj investitora kod sda.
Ali ok, čekam da mi kažu u rba kaj dalje.
samo da ne moram nosit novce sa sobom okolo.
[thumbsup]
ko ti kriv kaj imaš brdo dionica 🙂
Pozdrav!
Da li je netko išao u RBA s potvrdom o vlasništvu izdanom od PBZ Investora. Kakva su iskustva?
Znam da piše u prospektu, ali kako ga nemam tu molim jednu informaciju:
Da li se može upisati u RBA poslovnica Ilica 216?
Hvala
Znam da piše u prospektu, ali kako ga nemam tu molim jednu informaciju:
Da li se može upisati u RBA poslovnica Ilica 216?
Hvala
¸
možeš upisat u bilo kojoj rba poslovnici dok novci sjedaju na račun poslovnice koja se vodi u prospektu