VDKT (Viadukt d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VDKT (Viadukt d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imam li pravo na dionice kod dokapa ak sam strzio nekaj vdkta 5.6.? jer u sandučiću još nema ničega:(

... otišli su bikovi uzalud ...

imam li pravo na dionice kod dokapa ak sam strzio nekaj vdkta 5.6.? jer u sandučiću još nema ničega:(

Trebali biste, jer ‘gleda’ se stanje upisa u registru dionica kod SDA na dan 09.06. Savjet, nazvati SDA, nazvati Viadukt, sretno…

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

hvala lipa….

vidjet ću još koji dan…pa nije valjda da je većina dioničara dobila prospekte?…

ili još ima nekog poput mene koji su u išćekivanju..:)

kolega, u istoj smo nedoumici. Moj mali sandučak je također prazan, ali očekujem ga do petka. 🙂

manje je više, a više još više

Zahvaljujem Lipa, iako se govorilo o više poslova!?

Libija je gotova stvar i mislim da ne bi trebali podcjenjivati posao od gotovo 600 mln. kn, pogotovo jer će otvoriti Viaduktu vrata za nove poslove na stranim tržištima. Velika je Afrika, a cesta jako malo.

Nego, htio bi prokomentirati priču oko tužbi protiv Viadukta. Prije nekoliko mjeseci (ili čak prošle godine) pričalo se po forumima o stotinama tužbi protiv Viadukta i ogromnim parnicama koje se vode protiv Viadukta. Sada vidim u prospektu da je riječ o 10-tak "većih" tužbi ukupnog iznosa 40-tak mln. kn, za koje je su k tome već napravljene rezervacije. Kad se sjetim toga i ostalih "neosnovanih" pljuvanja po Viaduktu, a i kad pogledam kako se cijena kreća (pada) unatoč dokapizalizaciji, dobrom polugodišnjem i Libiji, stvarno izgleda da netko proračunato i isplanirano ruši cijenu. Samo čekam da se malo tržište smiri pa da majstori ponove skokove od prošle godine.

Nego, htio bi prokomentirati priču oko tužbi protiv Viadukta. Prije nekoliko mjeseci (ili čak prošle godine) pričalo se po forumima o stotinama tužbi protiv Viadukta i ogromnim parnicama koje se vode protiv Viadukta. Sada vidim u prospektu da je riječ o 10-tak "većih" tužbi ukupnog iznosa 40-tak mln. kn, za koje je su k tome već napravljene rezervacije.

Uz to, Viadukt ima neke tužbe prema drugima te neka potaživanja iz stečajnih postupaka pa i uz uvjet da izgube sve tužbe ne bi bio kraj svijeta.

P/E 127,96
Na ovim cijenama malo previsoka.

DINKEC KUPUJE KO LUD ; JER NI SAM NE ZNA GDJE JE DNO !!!

Nažalost, uzalud cekaš, ako si kupio dionice 5.6. nemaš pravo za dokap. t+3 je tek 10.06.08. Ako si prodao dionice na taj dan sudjelujes u dokap.

Nažalost, uzalud cekaš, ako si kupio dionice 5.6. nemaš pravo za dokap. t+3 je tek 10.06.08. Ako si prodao dionice na taj dan sudjelujes u dokap.
[/quote]

Ups, 5.6. je bio četvrtak…kolega buzzz je u pravu, zakasnili ste jedan dan…

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

prodao sam 5.6…. znaci jos se mogu nadati…

Hoće netko obajsniti ovaj drugi krug?
Dakle u prvom upišem broj dionica/2, a koliko ja vidim iz poziva za drugi krug moramo napisati i koliko ćemo dionica u drugom krugu? Da li sam u pravu?

Btw. dopuna prospekta je bila vezana uz tužbu jednog dioničara

New Report

Close