Pa recimo da se ima pravo na 5 dionica a napiše se 10.
Kad viadukt dobije od rba popis on to automatski sreže na 5 a nova vrati. Nije baš spretno ali piše tamo tako.
Jedino mi je malo šlampavo da se nije na ruke dostavljalo. Ili je pa je moj poštar to ubacio u kaslić samo?
Pa recimo da se ima pravo na 5 dionica a napiše se 10.
Kad viadukt dobije od rba popis on to automatski sreže na 5 a nova vrati. Nije baš spretno ali piše tamo tako.
Jedino mi je malo šlampavo da se nije na ruke dostavljalo. Ili je pa je moj poštar to ubacio u kaslić samo?
Za mene su primili ukućani, po tome, trebalo je biti preporučeno…
Koliko ja vidim, nema velikih naloga za prodaju, obzirom na početak jeseni, nekoliko dioničara
je kasnije tj.sada, prodalo po vrlo niskim cijenama, pretpostavljam da su to radnici VDKT,
tj. dio iz Uprave koji će gubitke nadoknaditi iz dokapitalizacije novih , ili jednostavno nekoliko
malih dioničara koji dokupljuju ili iz osobnih razloga trebaju sada novac.
Nema nikakvih loših vijesti, niti rezultata osim standardnih teškoća koje imaju svi
građevinari. Lakše se odlučiti za prodaju, sada kad znaju da dolaze nove jeftinije dionice i to je sve.
Ne mogu vjerovat.
Dobro da nije petak jer uz novine ne bi stao paket pa ko zna di bi onda stavio.
Jel mogu ja iznos uplatit putem internet bankarstva pa u RBA ići samo sa onim formularom za upis?
Da li ja to dobro čitam: rok za cijelu proceduru je 8 mjeseci ??????????????????????????
Znači tako, vrte kapital osam mjeseci, a ako ne uspiju lijepo nam ga vrate, pa šta je njima?
Gdje će do tada biti cijena ? Što je sa mostom? Nemaju love za početak , pa je to ova akcija?
Pa gdje su ti glasnogovornici ove dionice- ništa ne znaju beknuti ??
Nemam volje zvat onog stričeka iz Viadukta, napuhan je ko paun, i iz visoka mi objašnjava
MISTERIJU DOKAPITALIZACIJE, s naglaskom da troši svoje umne kalorije na primitivnu bagru koja
ima lovu a nema obrazovanje…. trebaju nekog normalnijeg , pa da možemo sve pitati i dobiti
odgovore, normalno kulturno i s mjerom..
Koji kapital?
Pa oni će potrošit sav novac od dokap da vrate poštanse troškove.
neću ništa reć osim da mi je u onom formularu čudno izgledalo ono pero perić ilica 236.
[lol]
sad mi je i jasno zašto
dragi miami ajde ti lijepo polako pročitaj ponovo i ne gnjavi ljude bez potrebe.Ukoliko ne uspije upis u dva kruga vračaju nam novac u roku 7dana.Osam mjeseci je rok Viaduktu za povećanje.
Mene više brine što ne mogu naći ing.građevine. Svaki tjedan daju oglase ,a građevinaraca ni za lijek.
Ukoliko se plaća preko internet bank. potpis na upisnici-poslan poštom mora biti ovjeren kod jav.bilj. prema tome svi trk u banku.
6.9. ću imati inf iz Prve ruke o situac. u vdkt
pozdrav
Mene više brine što ne mogu naći ing.građevine. Svaki tjedan daju oglase ,a građevinaraca ni za lijek.
Ukoliko se plaća preko internet bank. potpis na upisnici-poslan poštom mora biti ovjeren kod jav.bilj. prema tome svi trk u banku.
IGH sve guta na tržištu.
Ja sam mislio da platim od doma internet bankarstvom i onda odem u RBA predat onaj zahtjev, onda nema potrebe za JB ali me zanima da li može tako. Za INU je moglo.
Bio bih zahvalan ako netko tko ima prospekt može navesti koji su to novi poslovi koje je dopunio Viadukt.
Zahvaljujem
Bio bih zahvalan ako netko tko ima prospekt može navesti koji su to novi poslovi koje je dopunio Viadukt.
Zahvaljujem
…pa možda slijedeće…’ Zbog potrebe za što većom zaposlenošću kapaciteta, Izdavatelj 2008. izlazi na inozemno tržište, potpisivanjem ugovora sa Velikom Socijalističkom Libijskom Arapskom Đamahirijom. Ugovorna vrijednost radova iznosi 81 mil Eura, a odnosi se na dionicu Ghadames-Nalut u dužini od 320 km. Za potrebe tog gradilišta planira se nabava nove opreme u iznosu od cca 10 mil eur.’ [cool]