za tri dana _HANFA_ odgovor i krece dokap [thumbsup]
@fond300
Jel dokupljujes kaj VDKT na akciji?
Odlicno za smanjit prosjek.
Samo ne znam sto mi bi kad sam mislio da je 2000 dno.
Grdno sam se prevario.
Inače sam optimist i vjerujem u kvalitetu viadukta, pogotovo kroz duži period ali poučen iskustvom hrvatskog tržišta kapitala i gledajući graf u zadnjih par mjeseci, ne bi me čudilo da majstori spuste cijenu na 450 kn.
danas_25.08._36.sjednica *hanfa _ odobrila rjesenjem dopunu prospekta trgovackog drustva *viadukt dd o dokapitalizaciji .
Dobro, sad prestanite prodavati po bagatelnim cijenama, fokusirajte se na dokapitalizaciju
u dva kruga i pobrinimo se da se cijena vrati tamo gdje je bila cijelo ljeto, dok nije ovaj
nerazuman dioničar počeo širiti dezinformacije o Odlukama Skupštine,…bože, kako su tu
novinari zakazali…..pa što nisu sve lijepo odmah napisali da se ne moramo sablažnjavati
i pitati se gdje je cirkus…? Zašto uopće imamo toliko novinara ????
rba
Jedna mi stvar nije jasna iz svega. Ja se u prvom krugu prijavim za svoj broj dionica, platim ih i sve ok.
Da li ja odmah moram reći koliko bi dionica želio u drugom krugu te da li ih odma moram platiti, još u prvom krugu?
Sada morate samo platiti dionice iz prvog kruga, dakle onoliko dionica koliko ste imali 09.06. x 450 kn. Ne možete reći koliko bi dionica u drugom krugu, jer se ne zna koliko će ih ostati, odnosno koliko će vas dionica "zapasti" u drugom krugu. Vi sada samo morate navesti da želite sudjelovati i u drugom krugu, ako ga bude. Nisam još vidio prospekt, ali tako je bilo kod INE, pa mislim da je to i ovdje slučaj.
Jel netko uspio malo detaljnije pogledati prospekt, (čuo sam da ima 70-tak stranica) ima li informacija o novim poslovima, pričalo se da je zbog toga Viadukt tražio od Hanfe nadopunu prospekta?
U fazi sam prelistavanja prospekta…znači, teta u RBA treba mi vjerovati na riječ (ili možda presude moje lijepe oči [tongue]) da imam x ili xx ili xxx ili xxxx dionica na SDA računu, baš su šlampavi…
Zašto mislite da bi vam trebali vjerovati na riječ, pa pretpostavljam da je SDA dao RBA podatke o dioničarima ???
I ima li itko ikakvo razumno objašnjenje zašto smo skoro u blokadi, piše li nešto bitno (negativno) u tom prospektu, u čemu je problem?????????
Zašto mislite da bi vam trebali vjerovati na riječ, pa pretpostavljam da je SDA dao RBA podatke o dioničarima ???
I ima li itko ikakvo razumno objašnjenje zašto smo skoro u blokadi, piše li nešto bitno (negativno) u tom prospektu, u čemu je problem?????????
Trebali su biti profesionalniji…upisnice nasloviti na ime i prezimedioničara, navesti njegovu adresu, broj dionica u vlasništvu i s tim u vezi broj koji može upisati u prvom krugu…nadam se RBA ima valjan popis…