_ predat potreban materijal s odlukama glavne skupstine * hanf-i
_*hanfa_ u roku od 60 dana (krajnji rok ) donjeti ce odluku na sjednici uprave *agencije i oglasiti je
_mozete pratiti odluke *agencije putem interneta.
kupnja obečava danas, osobito ovaj deseti 🙂
superrr, odreknem se par piva i nakupujem,… sve skoro pa po ništa … kako je krenulo…možda mi se želja i …ostvari…
Da li ima kakvih informacija o poslu u Libiji? Do sada je vec trebao biti potpisan ugovor ili makar parafiran prijedlog ugovora. Mada cak i da dodju 2 ugovora, nece cijena gore kakvo je raspolozenje na burzi.
Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link
15:47 _sve ispod 1700,00 ocisceno [thumbsup]
Nevjerovatno, jučer ekipa prodaje po 1615 kn, a nakon dva sata su mogli prodati za 1720 kn, danas opet majstori prodaju po 1550 kn, dva sata kasnije mogli su prodati za 1700 kn. Pa ljudi dragi kad ćete prestat cvikati, ugasite kompjuter i čekajte da prođe dokap, a i Libija je ziher samo se čeka pravi trenutak da se sve objavi. Ovi što su kupili dionice od vas po 1500 ili 1600 kn vam se smiju na sav glas, a i ja bi vam se smijao da imam još koju kunu viška!!!
Nevjerovatno, jučer ekipa prodaje po 1615 kn, a nakon dva sata su mogli prodati za 1720 kn, danas opet majstori prodaju po 1550 kn, dva sata kasnije mogli su prodati za 1700 kn. Pa ljudi dragi kad ćete prestat cvikati, ugasite kompjuter i čekajte da prođe dokap, a i Libija je ziher samo se čeka pravi trenutak da se sve objavi. Ovi što su kupili dionice od vas po 1500 ili 1600 kn vam se smiju na sav glas, a i ja bi vam se smijao da imam još koju kunu viška!!!
ma sve to stoji
ali ima tu i day tradera dosta….
Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link