1. UNIPOR GRUPA D.O.O. U STEČAJU 36.437 11,87 Osnovni račun
2. ATTICUS D.O.O. 22.824 7,43 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 13.931 4,54 Skrb. račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 13.755 4,48 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 10.971 3,57 Skrb. račun
6. NAŠICECEMENT D.D. 10.310 3,36 Osnovni račun
7. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 7.143 2,33 Skrb. račun
8. SEKUŠAK RUDOLF 7.088 2,31 Osnovni račun
9. PARTITA D.O.O. 5.324 1,73 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 4.509 1,47 Skrb. račun – novi
Ukupno: 43,09 + 0,05%
Najsvježije informacije od g.Antolića iz Viadukta. Citiram "…s PBZ potvrdama o vlasničkim pozicijama se treba javiti u RBA banku (najbliža podružnica op.a.) te će oni priznati te potvrde kod postupka dokapitalizacije. Prošli ponedjeljak smo predali u HANFU sve potrebno za objavu dokapa, a oni se trebaju očitovati u roku 60 dana."
Eto, čekamo daljnje obavijesti.
Pitanje svim kolegama,
Prema postu cijenjenog kolege hrimara, moguće je da se Hanfa očituje do 10.08. sa rješenjem oko dokapitalizacije.
Ukoliko ste na g.o. kako mislite hendlati cijelu proceduru?
Razgovarao sam s gospođom iz Hanfe i s g. Antolićem. Prospekt je predan prije desetak dana, kako i kaže kolega hrimar, a gospođa iz Hanfe kaže da je zakonski rok do kojega Hanfa mora donijeti odluku 60 dana, ali to je krajnji rok i ne znači da će procedura toliko trajati. Drugim riječima, moguće je i da Hanfa odluku donese za par dana, ovisno o tome je li predana sva potrebna dokumentacija i hoće li tražiti nekakve nadopune od Viadukta. Treba pratiti Hanfu, odnosno njihovu stranicu na kojoj objavljuju sve odluke koje Hanfa donosi.
Ovo što se radi u zadnjih nekoliko dana sa par dionica je stavrno smiješno.
Pa stavrno ne razumijem one koji ulaze u dionice a onda ih prodaju da bi imali kaj za jesti.
Takvi koji ruše viadukt s par komada lijepo ih molim da se okane burze!Biti će bolje za sve!
Hvala [bye]
Ma kolega, to je potpuno nevažno, ja sam sretan kad vidim da se takvi rješavaju tih svojih par dionica u koje su ušli po 3000 kn i sada lupaju glavom o zid. Kao što ste rekli neka izađu, što je manje takvih bit će cijena stabilnija i neće biti više paničnih padova.
Glavu gore!
Ovo što se radi u zadnjih nekoliko dana sa par dionica je stavrno smiješno.
Pa stavrno ne razumijem one koji ulaze u dionice a onda ih prodaju da bi imali kaj za jesti.
Takvi koji ruše viadukt s par komada lijepo ih molim da se okane burze!Biti će bolje za sve!
Hvala [bye]
Ukoliko pratiti ovu dionicu malo duže (ja sam u njoj od 2005.), rušenje cijene sa par dionica pred sam kraj trgovanja bila je česta pojava! Ono što veseli je trend koji bi uslijedio nakon toga! Ne ruše to radnici, niti oni koji sutra žele kupiti kruh…malo veći igrači su u pitanju…no treba samo ustrajati, oni neka ‘trejdaju’ ako im je to gušt… [thumbsup]
Mogu rušiti koliko hoće, ali je nemaju više gdje srušiti, i ovako je ispod svih granica! A i slažem se s kako bi to mogao samo biti znak da će cijena uskoro gore, pa "veliki" hvataju još ponekog preostalog "malog" paničnog dioničara, poput onog jučer koji je prodao svoje dionice po 1615 kn, a dva sata nakon toga mogao je dobiti 1720 kn!