@ navigare
_tko mora , u ovoj opcoj lipanjskoj letargiji _opce neizvjesnosti, imati trgovanje( ni za kakvu cijenu)_ ponudeno je .
Sell in May and go away.
Ostali , dokap….. strpljen-spasen [cool]
Možda još ima nade za one koji su imali dionice Viadukta preko PBZ Investora u trenutku dokapitalizacije. Zvao sam PBZ i voljni su mi izdati potvrdu da sam bio vlasnik preko njihovog skrbničkog računa. Zvao sam i Viadukt ali oni jos nisu zauzeli stav hoće li priznati potvrde PBZ-a. Zvao sam i Hanfu ali od njih nisam dobio neki pametni savjet. Zvat ću ponovo a savjetujem i ostalima u istoj situaciji da pokušaju.
11:44:25 1 1.840,00
krenuli smo [lol]
A ‘teškog’ li prometa danas, ali rekli bi neki…nema džabe ni u stare babe [lol]
p:
1.925,00 10
1.940,00 20
1.950,00 4
1.969,00 15
1.998,00 20
1.999,00 7
2.000,00 14
2.003,00 15
2.008,06 4
2.018,00 5
Nestalo sve do 1900.
***obrisano***
Možda još ima nade za one koji su imali dionice Viadukta preko PBZ Investora u trenutku dokapitalizacije. Zvao sam PBZ i voljni su mi izdati potvrdu da sam bio vlasnik preko njihovog skrbničkog računa. Zvao sam i Viadukt ali oni jos nisu zauzeli stav hoće li priznati potvrde PBZ-a. Zvao sam i Hanfu ali od njih nisam dobio neki pametni savjet. Zvat ću ponovo a savjetujem i ostalima u istoj situaciji da pokušaju.
ja sam isto to napravio i morao sam poslati molbu PBZ da mi izda potvrdu o vlasništvu nad dionicama u kojoj se trebaju navesti osobni podaci. Također se mora dati suglasnost za uvid u stanje i broj dionica VDKT kod SDA.
Čekam također odgovor od Viadukta.
ja sam isto to napravio i morao sam poslati molbu PBZ da mi izda potvrdu o vlasništvu nad dionicama u kojoj se trebaju navesti osobni podaci. Također se mora dati suglasnost za uvid u stanje i broj dionica VDKT kod SDA.
Čekam također odgovor od Viadukta.
[/quote]
pitanje; da li ste bili vlasnici dionica i da li su one bile registrirane na računu, na dan 09.06.2008 u SDA?
@navigare
oprostite *kolega, no odaje se dojam da vam je osobni streamer_ uvid/ "zariban" [undecid]
@navigare
slijed_pitanja, nedoumica , ne bi bio važec_ da su gospooda bili vlasnici registrirani pri *sda na dan 09.lipnja 2008. [wink]