VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tu niti spajanje dionica ne bi pomoglo. Game over.

https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/44589

Nisam ocekivao game over.

Novi udarac za Varteks! Kaufland je raskinuo predugovor

Novi udarac za Varteks! Kaufland je raskinuo predugovor

budapest !

Citat iz Jutarnjeg:

a onda je i dioničar koji ga slijedi po broju dionica Stjepan Čajić priskrbio Varteksu raskid predugovora s Kauflandom”

Jel ima ko kakve info zasto je doslo do raskida?

Onome, tko umije da čeka, vremenom sve dolazi.

Zbog Varteksovih dugovanja Grad Varaždin ovršio posrnulu tekstilnu tvrtku

Fascinantno je kako ulagači i dalje vjeruju NB, u koju god firmu (d.d.) je ušao navodno da ju “spasi” je najprije svoje funove navuako da kupuju visoko (Đuro , PTKM, sad Varteks), potom on izađe sam po nekom tajnom modelu (prodaja Česima onog paketa, sad ovdje prodaja duga) i nakon toga mali dioničari ostanu bez gaća.

Opasan šarlatan

Ovdje je jako blizu stečaj i gubitak cjelokupnog kapitala

Pitali smo Nenada Bakića zašto propada Varteks i što će biti s radnicima: ‘To mi je najveća životna greška’

Frende da blizu to je bilo zrelo za stečaj prije više godina. Sada slijedi zadnje čupanje nekretnina, a radnici neka potraže odmah drugi posao.

revelin, 20.08.2022. u 15:19

Ovdje je jako blizu stečaj i gubitak cjelokupnog kapitala

Pitali smo Nenada Bakića zašto propada Varteks i što će biti s radnicima: ‘To mi je najveća životna greška’

Varteksova prva pogreška je bilo otvaranje skupocjenih lokala po shopping centrima umjesto da se na vrijeme pripremio za online prodaju po E

johnwayne, 20.08.2022. u 13:15

Fascinantno je kako ulagači i dalje vjeruju NB, u koju god firmu (d.d.) je ušao navodno da ju “spasi” je najprije svoje funove navuako da kupuju visoko (Đuro , PTKM, sad Varteks), potom on izađe sam po nekom tajnom modelu (prodaja Česima onog paketa, sad ovdje prodaja duga) i nakon toga mali dioničari ostanu bez gaća.

Opasan šarlatan

Iz ovog posta proizlazi da NB i) ima samo promašene investicije i ii) to namjerno radi da bi navukao sljedbenike?

Zanimljivo koliko malo mozga treba da se jednog uspješnog investitora i donatora proglasi “šarlatanom”.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Izgleda kao Game Over za Varteks

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/konacni-kraj-nekadasnjeg-tekstilnog-diva-radnici-ne-rade-uprava-bjezi-glavom-bez-obzira-15237504

johnwayne, 22.08.2022. u 15:15

Varteksova prva pogreška je bilo otvaranje skupocjenih lokala po shopping centrima umjesto da se na vrijeme pripremio za online prodaju po E

Zašto to misliš?

New Report

Close