Opet kruske i jabuke… Igrom slučaja radim u zdravstvu pa znam o čemu pričam. Obična zaštitna maskica koja se prije krize kupovala po 0,15 kn, danas u nabavi košta 4.00-5.50 kn. Jedna velika farmaceutska kompanija iz regije je kupila 50.000 maski prije 3 tjedna za 1.15€ / kom ili 8.70 kn / kom, osobno sam sudjelovao u pregovorima. Vi pričate da su se FFP 3 maske prije krize prodavale po 10 kn…
Prodavali su se i stanovi po Zagrebu do sredine veljače po 2.700-3.500€ bez da je lopata zakopana…
Mislim da se ipak trebamo prebaciti na sadašnjost i budućnost. Budućnost je da će se francuska FFP 3 iz vašeg linka prodavati za 30€ ili 228 kn, a vi tvrdite da trenutnih 100 kn o kojima pričam nije realno? Netko od nas dvojice nije u pravu…
Opet kruske i jabuke… Igrom slučaja radim u zdravstvu pa znam o čemu pričam. Obična zaštitna maskica koja se prije krize kupovala po 0,15 kn, danas u nabavi košta 4.00-5.50 kn. Jedna velika farmaceutska kompanija iz regije je kupila 50.000 maski prije 3 tjedna za 1.15€ / kom ili 8.70 kn / kom, osobno sam sudjelovao u pregovorima. Vi pričate da su se FFP 3 maske prije krize prodavale po 10 kn…
Prodavali su se i stanovi po Zagrebu do sredine veljače po 2.700-3.500€ bez da je lopata zakopana…
Mislim da se ipak trebamo prebaciti na sadašnjost i budućnost. Budućnost je da će se francuska FFP 3 iz vašeg linka prodavati za 30€ ili 228 kn, a vi tvrdite da trenutnih 100 kn o kojima pričam nije realno? Netko od nas dvojice nije u pravu…
Niste opet odgovorili što će 1000 ljudi raditi u Varteksu.
Al ok, vidim da drukate u pozitivu i to je u redu. Na kraju godine će se zbrajati rezultati, pa ćemo vidjeti da li će maska spasiti Varteks.
Pa recimo da bi ostatak ljudi mogao raditi haljine, odijela, kosulje, majice i sl. Zivi bili pa vidili 😉
Pa recimo da bi ostatak ljudi mogao raditi haljine, odijela, kosulje, majice i sl. Zivi bili pa vidili 😉
a za koga će to raditi? preskupi su u odnosu na konkurenciju pa ljudi sve više biraju odjeću slične ili nešto lošije kvalitete, ali puno povoljnije cijene,pogotovo sada kada su stotine tisuća ljudi na minimalcu pa ne kupuju niti te jeftinije proizvode….
Pa recimo da bi ostatak ljudi mogao raditi haljine, odijela, kosulje, majice i sl. Zivi bili pa vidili
Opet ti o maskicama,pa moraju ih svaki dan prodati milijun da se izvuku,ako će na tome graditi proizvodnju bolje da odmah zatvore pogone.Imam nešto varteksa ali budućnost je ružičasta.
Niste opet odgovorili što će 1000 ljudi raditi u Varteksu. Al ok, vidim da drukate u pozitivu i to je u redu. Na kraju godine će se zbrajati rezultati, pa ćemo vidjeti da li će maska spasiti Varteks.
Još mi niste objasnili jel 100 kn za FFP 3 masku puno ili malo u ovom trenutku i da li Francuzi trolaju s cijenom od 228 kn?
P.S. Ovaj Varteks sve gori i gori… Evo sad izbacili maske po 33.20 kn / kom
https://www.varteks.com/proizvod/dezenirana-dvoslojna-maska-za-lice-vel-l/
Nijedna ta maska ne štiti
od virusa i ovo što sad rade je samo iskorištavanje situacije i
muke neupućenih na tržištu.
Osobno ne zarađivao na
tome već ponudio pravu stvar ovako to je i dalje za mene fake, al tko voli nek izvoli.
Neće ih to spasiti.
Što se tiče respiratora i dalje tvrdim da koštaju 10-15 kn.
Francuzi rade jednu alternativu koja košta toliko
upravo zato jer nije ni maska ni respirator vec mix svega pa je i cijena paprena i upotreba je drugačija.
Al neka se vi veselite, nego hoce li se i radnice veseliti za Uskrs s većom plaćom ili gazda ne da sad kad se takav profit s maskicama okreće
Nego legionaru što
misliš da će ljudi po 35 srupnjeva nositi po vani maskice od jeansa.
Zapitajte se malo.
Neće dugo kva euforija, a i kao što je kolega ranije
reko
treba im bar 1-2 milijuna komada mjesečno, 10-12 milijuna komada godisnje po 20kn da bi se to donekle isplatilo
10-12 milijuna godisnje po 20 kn, to je 200-240 mil kn godisnje, da bi se isplatilo?? A Varteks je na 0 s oko 200 mil kn godisnje. Kolega, molim vas prestanite biti smiješni i tako negativni, ništa ne valja, sve propada, sve je 0. Dajte malo optimizma, bit će vam bolje.
Da ste kupili po 8 kn, danas bi bili 60% u plusu. A ne ovako kukate i nista ne valja…
Vrlo zanimljivo…