Ovo se čini kao dosta pozitivna vijest, čak bih rekao, financijska točka preokreta u nekom kratkom-srednjem roku?
Kad se konačno desi dokap ovdje je smjer jasan. Potencijalno jedna od najboljih prilika za zaradu u nadolazećem periodu… godinu dvije.
Izaslo izvjesce, ovdje ce biti ili pukovnik ili pokojnik… NB upucao sveukupno 46 mil. kn. kroz pozajmice… polugodisnji gubitak 1.5 mil. kn… sada sve ovisi o dokapu koji slijedi..
Volio bih da uspije, 2. kvartal je stvarno dobar sa dobiti od 3.3 mil. kn.
I ja bi volio da uspije, ne samo zbog mojeg ulaganja nego i zbog svih onih dezurnih pljuvaca po forumima, u saboru, u novinama i na televiziji. Veliki je uspjeh samo price koje kruze u Varaždinu o njemu od strane radnica koje opet nekon dugo vremena idu sa osmjehom na posao.
Kad se neke stvari jos bolje uhodaju i poslože vjerujem da ce ovo biti izvrsna prica, za sad je samo odlična
Ukoliko se riješe manjka likvidnosti da li kroz kredit ili dokap a moguće je jedno i drugo ovo će biti zvijezda burze sljedeće godine. Bravo Varteks!
Ukoliko se riješe manjka likvidnosti da li kroz kredit ili dokap a moguće je jedno i drugo ovo će biti zvijezda burze sljedeće godine. Bravo Varteks!
Preko 3 mil. kn dobiti. Marcipan i ekipa su sigurno na aparatima jer su tvrdili da Varteks ne može biti profitabilan. Hrvatski jal je dobro poznat širom svijeta. Vrijeme će pokazati da su u krivu. Najbogatiji Europljani su tekstilci koji su se znali prilagoditi. Ima još problema (likvidnost/obrtni kapital) kao što se navodi u izvješću ali uz ovakve poraste maloprodaje imale bi ih i puno veće kompanije iz sektora. Kad se riješi dokap i/ili prodaja imovine koja trenutno nikako ne pridonosi rezultatu, ovo će biti bonbon. Ne zanima me što će se događati u slijedećih 2-3 godine ali me zanima Varteks za 5-6 godina.
Volio bih da uspije, 2. kvartal je stvarno dobar sa dobiti od 3.3 mil. kn.
Nemoguce. Pa nedavno su ovdje njeki pisali da je to “rezultat PR-a” i da nema tu “dugorocnog turnarounda” jer to je “tehnološki, kadrovski i kapitalno devastirana firma sa losim poslovnim performansama”.
Di si frende? 🙂