Sretna Nova 2018!!
Puno zdravlja,osmijeha…
Pozdrav postojecim dionicarima
Idemo puzevim korakom,ali smo na pravom putu.
Jasno, svako dobro svima…a posebno puno sreće dioničarima i radnicima Varteksa…
Idete puževim koracima…da…ali ne tamo gdje bi željeli…barem što se cijene dionuce tiče…za ostalo ne znam…
Znam samo da ću ovo po 11 prodati skuplje … za koliko nemam pojma 😎
jasno da su tako razmišljali i oni koji su kupovali po 20, 17, 15 i nedavno 13 kuna…
naravno…za sve stoji ona…(kada ne ide na bolje)… dokle god ne prodate niste izgubili….
a ne vidim na čemu temljite ovdje bilo kakav optimizam?
samo mutež koja upravlja komapnijom i propale dokapitalizacija i neuspjeli pokušaji da se firmu osovi na noge…ubrizgavanjem novog kapitala, otpisivanjem dugova…firma i dalje posluje s respektabilnim gubitkom…
baš me zanima kako će proć ta “nova” dokapitalizacija…kada je Košćec počeo javno pozivat sve one zainteresirane koji imaju u džepu 100k eura…baš me zanima koliko će takvih nać…i hoće li mu biti dovoljno za narednih godinu dana da održi spalionicu na životu…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/cbdDegzSLcsHddxYNjIbww==.pdf
ako sam dobro skužio, ovi prikupljaju lovu za proslavu 100godišnjice
Dobra 🙂
Kako sam ja skužio u 2018. planiraju imati EBITDA-u u iznosu 0 M€, što će im u konačnici opet donijeti desetak milijuna kn minusa i u 2018. Sretno dioničarima, ja sam izašao prije dvadesetak dana po 11 kn…oprostio se od Varteksa sa gubitkom 🙁
krenula dokapitalizacija ovih što nemaju 100 000€
Ovdje mora otići uprava i to je to.
A upravo se protiv toga žestoko bore i traže još para za spaljivanje.
Ovdje mora otići uprava i to je to.
A upravo se protiv toga žestoko bore i traže još para za spaljivanje.
Dok ne unište i zadnji tračak nade za jedan VARTEKS….
Gledali smo na PTKM, DDJH……
Današnji PD
Varteks poziva na dokapitalizaciju
Planovi na stolu, ali ni slova o VALTEGI
EPP- 1200 zaposlenih, koliko od toga šiva odijela, a koliko je poslovođa, voditelja,rukovoditelja,direktora, menagera,savjetnika, neka to navedu