VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad bih barem ja proučavao trejdanje pa znao da će netko bildati cijenu. Onda bih prije toga kupio i već se triput obogatio.

Varteks je potrošio sve negativne vijesti i sad njegova dionica može cjenovno samo da raste.
2014. godine dionica Varteksa je u periodu od samo 67 kalendarskih dana sa 15 kuna otišla na 31,99 kuna uz promet od oko 150.000 komada dionica.

18.07.2014. 15,00 kuna

22.09.2014. 31,99 kuna

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Varteks je potrošio sve negativne vijesti i sad njegova dionica može cjenovno samo da raste.
2014. godine dionica Varteksa je u periodu od samo 67 kalendarskih dana sa 15 kuna otišla na 31,99 kuna uz promet od oko 150.000 komada dionica.

18.07.2014. 15,00 kuna

22.09.2014. 31,99 kuna

A koliko je u medjuvremenu od srpnja 2014 do srpnja 2015 napravljeno gubitaka? Moze odgovor u milijunima kuna? Hvala

Računajte da po 16 više nećete dobiti.

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Ovako na brzinu kad zbrojim gubitke, pa podijelim s brojem dionica, cini mi se da je gubitak u tom razdoblju bio je veci od 10-ak kuna po dionici… slobodno me ispravite

Računajte da po 16 više nećete dobiti.

Hoće hoće

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

doktore…a tko to određuje da više neće biti po 16 kn?
Vi?
u koliko je već navrata najavljivano upravo s Vaše strane da ide raketa? pa nikako da krene…kao ni pozitivno poslovanje…
jeste barem nešt zaradili na tom rastu od 15 kn do 31 kn? ili samo dokupljujete i na 15 i na 31?

Koliko ljutnje kad VART raste,ovo već spada u patologiju.

ma nema tu uopće ljutnje…već samo reakcije na hrpu navlakača….that’s all…

Varteks je opet u modi[emo_smijesak]

ajde da se desilo i to da vart ima veći promet od rivp 🙂

Ovaj nalog na asku 1000kom na 20kn,je samo privremeno stopiranje cijene.

New Report

Close