VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@lebowski
Slazem se sa tobom,ali ne neusporedivo.
Ali na burzi vrijednost dionice Varteksa i Riza je nerealna,odnosno samo u slucaju Varteksa.
Varteks trenutno vrijedi barem 30% vrijednosti Riza.Siguran sam da nakon zadnjeg FI ce vrijednost Varteksa bitno narasti,te nastaviti trend u buducim FI u kojima ce biti vidljivi pomaci u poslovanju,odnosno pozitivan trend.

Napredujemo!

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

http://www.evarazdin.hr/index.php/2014-11-10-00-07-24/gospodarstvo-2/item/9715-varteks-i-dalje-posluje-s-gubitkom-no-znacajno-manjim-nego-prosle-godine
[emo_beztona]

http://www.evarazdin.hr/index.php/2014-11-10-00-07-24/gospodarstvo-2/item/7773-gubitak-varteksa-u-prvom-kvartalu-2015-smanjen-za-50-posto
Samo za usporedbu I kvartal u odnosu na II kvartal u gornjem postu.
U I kvartalu prihodi 35mil kn,a u II kvartalu 97mil kn.😃
A rashodi smanjeni u I i u II kvartalu.
Ako nastave ovaj trend ocekujem neizbjezan plus u III kvartalu.
Burza jos nije reagirala na odlicno poslovanje Varteksa,ali vjerujte da uskoro hoce.branitelji su vecina uglavnom prodali svoje udjele.a mali dionicari ce tesko nakon ovakih poslovnih rezultata prodati svoje dionice,jer se ocekuje pozitivno poslovanje u slijedecim kvartalima.

@KressoM
Br.1 ima 377.758 ili 17,01%
Za proci prag od 25%,treba mu jos 170.000.a branitelji su od dodjele dionica,nesto manje od godinu dana prodali 300.000.
Kupovao je sigurno,ali koliko neznam.Ne bih se cudio da je blizu praga.Povezan je sa upravom,to znam.Jer potkraj prosle godine ga na blogu pitan da li ide na godisnju skupstinu,a on mi uzvraca da nema vremena,te je dao punomoc odboru Varteksa.

Tko je kupio 300.000 dionica(13%) koje su prodali branitelji?
Mali dionicari?Br. 1(po skrbnickim racunima)?netko iz top-10(po skrbnickim racunima)?

Pa zar ti nisi uzeo ništa?
Nešto ti, nešto doktor, malo leb…i eto ti 13%…

@marcipan
Znao sam da nisi nestao.drago mi je da si nama.☺
Samo za tvoju inf u zadnjih par mjeseci kupio cca 7000kom.
Ali mi mali dionicari smo kupili 50.000kom ili ti ga 100.000kom,ali di je ostalih 250.000kom ili ti ga 200.000kom?
Priznaj nisi ocekivao u zadnja dva kvartala ovako veliki napredak u poslovanju Varteksa,pogotovo u drugom kvartalu?!A potajno znam da napon vjerujes da III kvartal je sigurno pozitivan.😉

@diokidina
Koliko je komada uopce bilo podijeljeno braniteljima? U zadnje vrijeme nema vise 196-ica

@neo17
313.000kom ili 13,..%

Boze sveti, ova firma je napravila 6.7 milijuna gubitka u prvih 6 mjeseci (dakle gubi vise od milijun na mjesec) a dionica ode sa 16 na 19, dakle skok od skoro 20% u 3 dana……

Mislim da je vrijeme da raspustimo ZSE i vratimo se u komunizam. Ovo nema smisla [emo_smijeh]

Koliko je ono zadnjih kvartala trebao već biti plus pa se još uvijek čeka da na vrbi zasvrbi? Sjećam se da sam to čitao na blogu prošle godine kad ono još uvijek čorak.

New Report

Close