VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Novost u Varteksu. Kvalitetno se radi u maloprodajnom lancu trgovina.
http://www.varteks.com/hr/klub?go=first

Hoćemo li gledat ovaj tjedan pokušaj proboja VARTa naviše?

Slažete li se da bi mogli…tehnički gledano 19.50 da skinemo put ka 21.50 otvoren. Čisto tehnička analiza.

Stvarno je potrebna tehnička analiza na dionici gdje samo jedan čovjek u svakom trenutku odlučuje hoće li povući 10% ili srušiti 10%.

[emo_zloban]
ja u kupe ono u špade … očekiva rast VART ono pad…
po dobrom starom običaju.

gospon parchy kakove veze imaju kupe i spade. kaj je to?
To šivaju u Varteksu?

Po meni Varteks mora ijti u ovome smjeru – pravac Kina.Joj kad bi tamo kaj delali – milijuni ljudi a svima treba roba!!!
http://www.seebiz.eu/badel-1862-s-velikim-ambicijama-u-kini/ar-111639/

Šivat robu za Kinu [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Ovo postaje sve smješnije

Šivat robu za Kinu? Pa zašto ne? Vart je brend., kvalitet

Ma po čemu je Varteks brend? Po čemu je kvaliteta? Pa za Varteks ne zna nitko u Sloveniji, kamo li u Austriji. Pa jel Sanader naš išao potajno raditi svoja odjela u Varaždin ili je radio Brioni odjela. Dajte mi recite neku poznatu ličnost koja kupuje ta poznata varaždinska odjela? Jel možete shvatiti da su Hrvati fiksirani na neku vlastitu kvalitetu u svim područjima, a koje zapravo nema ni za lijek. U svemu smo najbolji. A ništa zapravo ne znamo. Neki dan gledam, mislim, plodove zemlje i kažu da druge zemlje dobivaju pšenice do hektaru duplo nego mi. Europske, ne američke s GMO-om. Kao i većinu kultura (kukuruz, soja itd). U Izraelu dobivaju oko 3 puta više rajčice po stablu. Kažu da ne znamo niti pravilno izorati zemlju. Mislite da bi naši pitali ili se potrudili naučiti? I onda kažu ne možemo ništa zaraditi!!! Pa kako tu biti konkurentan? Znate kako? Visiti na državnoj grbači svaki put kad ne ide. To nam ide jako dobro. Tako je bilo i ovdje. Ja moram priznati da su mi uspjeli jednom uvaliti “hrvatsku kvalitetu” namještaja. Rekao, nikad više.

Evo sljedeća recenica potpuno realno sagledava stanje kod nas, a radi se o otkazivanju predstave u Dubrovniku zbog mogućeg terorizma: “Problem hrvatske kulture nisu teroristi, nego što teroriste zaboli za hrvatsku kulturu.” Shvatite to preneseno. Uglavnom, ja volje više nemam. Pišite šta hoćete, argumentirano ili ne, meni se više ne da pokušavati objasniti.

Danas ide izvjesce?

najvjerovatnije poslje zatvaranja burze 🙁

Bas mi je neki dan prijatelj iz engleske rekao da je on tamo kupovao Varteksova odijela (ili su za nekoga radili) i da su kvalitetna. To je bilo davno, ali nije bas tako kako alijas kaze.

New Report

Close