VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić u posjet Brazilu(prije dva mjeseca).
https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0CFEQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fwww.poslovnipuls.com%2F2015%2F02%2F24%2Fpusic-u-brazilu-lobira-za-varteks-i-brodograditelje%2F&ei=DBlHVdfeNcStUa-2gNAI&usg=AFQjCNGCfwCyit8auyRMffvn0ItsOOI88A

ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić u posjet Iraku(jučer).
https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCQQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.telegram.hr%2Fpolitika-kriminal%2Fvesna-pusic-danas-je-ponudila-iraku-da-ce-hrvatska-obnavljati-njihove-tenkove%2F&ei=YhlHVbWwI4jlUc2JgdAJ&usg=AFQjCNE5rdY6j81pMVn1sgut2VMPsqZqOQ

ako se da primjetii u posjetu Brazilu odjenula je kostim od Varteksa(slika iz prvog članka),a jučer isti takav odjenula(slika iz drugog članka) je u Iraku.
[emo_smijesak]

Ali nisi rekao da potpredsjednika Iraka više zanimaju paštete od naših tenkova i mode…
Dokle god te pregovore i lobiranja odrađuje Pusić…ništa od toga…piši kući propalo…

http://www.jutarnji.hr/vesna-pusic-u-bagdadu-tjesila-irackog-predsjednika—znam-da-je-vama-najgore–ali-danas-nitko-nije-siguran-od-terorizma—-/1342587/
izdvojeno iz članka:
“Niz hrvatskih tvtrki sudjeluje ili je zainteresirano sudjelovati od opremanja obućom i odjećom do obuke u organizaciji obrane i nadam se da ćemo se u tim segmentima približiti finaliziranju nekih već započetih pregovora o suradnji u zajedničkim projektima”, rekla je Pusić nakon sastanka s iračkim predsjednikom.
s ovim poslom sve HR tvrtke tako i Varteks će riješiti sve nedoumice u poslovanju.u članku na slici je ministrica opet u Varteksovom odjelu.[emo_smijeh]

Država zbog ESOP-a Varteksu prijeti tužbom

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Kasnije tijekom dana ministrica Pusić sastat će se u Bagdadu s ministrom obrane Halidom al-Obeidijem, ministrom unutarnjih poslova Muhamedom Salimom Al-Rahbanom te ministricom za ženska pitanja Bajan Nouri, nakon čega odlazi u Erbil gdje će se sastati s pokrajinskim vodstvom. Najavila je da će konkretnije razgovarati o nekim već započetim ili barem spomenutim projektima, koji se odnose na opremanje i pomoć snagama sigurnosti u Iraku, s ministrima obrane i unutarnjih poslova.
Ako je ministrica vanjskih poslova ovo dobro izlobirala možemo očekivati uskoro kraj agonije za opremanje iračke policije jaknama i odijelima i konačno potpis ugovora.

@diokidina

pa to si već komentirao….kako je ministrica Pusić išla u Bagdad tješiti iračkog predsjednika….
fascinantno mi je to tvoje analiziranje medija i tiskovina…ti uzmeš članak…pa ga 100 puta valjda pročitaš…i tražiš u njemu valjda skrivene poruke…pa uzmeš povećalo, pa gledaš što je imala Pusić obućeno…pa nađeš stare novine…one koje su prenijele vijest kako lobira u Brazilu….pa uspoređuješ…i tako…a od poslova ništa…ni za Varteks niti za druge…nažalost…
jedini tko je bio uspješan i tko bi uspio sigurno nešto izlobirati (ali i za sebe) iz te garniture…kakav god da bio…bio im je Čaćko…al on je od…. karijeru…
a Pusić hoda uokolo izgleda samo tješit…ništa više…

@marcipan
jadroplov ti je na 50.[emo_ooooo]

Ovo je stara vijest, ali može značiti:
Varaždinom i krugom Varteksa proteklog tjedna prošetali su se u pratnji predsjednika Uprave Zorana Košćeca javnosti nepoznati ljudi s Bliskog istoka. Kako doznajemo, riječ je o predstavnicima iračkog Ministarstva obrane koji žele angažirati Varteks za šivanje policijskih odora.
Vaš link …

@diokidina

Znam…ne trebaš mi to ti reći…imam gledalicu…pa isto tako vidim da je Varteks na 18….i da nema poslova…nema izvješća…svew u svemu loše…
a kad me već vučeš za jezik…nije samo meni jadroplov na 50…već i tebi…vidim da se hvališ da si kupio 29.04….pa navijaj kolko te volja da klizne još…

@Fedor

Jel Varteks živi od toga da se predstavnici iračkog Ministarstva našetavaju po Varaždinu? Da li Varteks živi od putovanja Pusićke po Braziliu i Iraku? Je li dobio koji posao od toga?
To Vam je vijest iz 2013. godine? jel se od onda napravila i sašila koja odora za njih?
Još malo pa će dvije godine od tih špekulacija, a posao se nije realizirao…sve je ostalo na novinskim natpisima…a ovi svaki mjesec moraju podijeliti plaće i podmiriti obveze prema bankama i državi….
Od čega Varteks živi? Trenutno od kredita…zasigurno ne od vlastitog poslovanja koje mu nije dovoljno za financiranje proizvodnje, a gdje su dugovi prema državi i bankama…
zašto nema izvješća? mulja se…da se ne vidi koliki su dug natukli…a nadaju se da će do polugodišta potpisat neki ugovor….pa da opet mogu pregovarat s bankama i državom….

@marcipan
kupit ću i na 40,50,60 ili 70. jer je isplativo.nećemo o meni,možemo malo o tebi.ti si ako se ne varam gledajući trenutnu cijenu na dvostruko manjoj od tvoje ulazne cijene.a nemaš za dokupit?!zato i jesi gdje jesi.da te naučim osnovama trgovanja,kad kupuješ određeni portfelj tada se ne ulažu sva sredstva koja imaš po istoj cijeni,jer dionica može pasti,ali i rasti.e tada zavisi jeli pada ili raste povečavaš svoj portfelj.moj savjet više analiziraj,a manje piše romane po forumu.

Uskoro stize rasprodaja 7% dionica varteksa koje ve cerp rasprodat da dobije love.

New Report

Close