VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link …

ponovo zapošljavaju

@plopro_wnb
samo da znaš da jedini ne dokupljeješ.osim mene i tebe ima tu još jačih igrača.i nećeš ih vidjeti u top-10. imaš dobar filing,jer ovo nakon rasprodaje branitelja(po trgovanju se vidi da su se ispucali)ići će veće razine. a ti i sam znaš da se varteks ne bi vraćao na ove razine dva puta,da nije jedan skrbnički računa iz top-10 izlazio i da se nisu braniteljima dionice dodjelile.jer bi varteks sada bio na razinama od 25-30kn.

tehnički dobro izgledamo, zapravo ludilo! da li je ovo početak jednog jako lijepog trenda ili false BREAK??

Zna li netko kad će izvješće?

@parchy
U 7 mjesec polugodisnje.

a kvartalno izvješće , … , nula bodova?

Nikad od nijednog managera drukcije nisam ni cuo…dobar smjer i pozitiva koja nas oćekuje..

http://trzistakapitala.files.wordpress.com/2013/05/varteks-plan-financijskog-restrukturiranja-29-05-2013.pdf
nikad nisi ni ovo čuo,pa pročitaj na kraju izjavu predsjednika uprave Varteksa.

@diokidina

U redu je ako imate dionice pozitivno pisati o njima, ali u nekim stvarima morate biti i realni. Kolega parchy je vrlo dobro napisao da menadžment nikad neće napisati da je nešto loše nego će uvijek govoriti pozitino o firmi, kao i vi ovdje o dionici. To je i normalno. Nema tu ništa čudno. Pa samo Baffett kaže kad je nešto zeznuo. Druge kompanije gotovo nikad. Pogledate li malo dionice vani i pročitate li čime se bave vidjeti će te da je svaka kompanija (baš svaka, ne 99% njih) napisalo u opisu posla da su lider u poslu kojim se bave, iako su, bubam, 80 po redu. Pa šta bi vam direktor trebao reći:”Ne, sve je loše i nemamo posla”? Pa tko bi više firmu financirao? Mogla bi odmah zatvoriti vrata

@alias
na sajmu ASDA 2015 razgovarao sam Z.K.,te on ne prati trgovanje dionicama varteksa niti zna koja je trenutna cijena.
reci mi koji bi predsjednik uprave(jos nije vlasnik firme) dao zalozno pravo nad svojom imovinom.
on mi je rekao da ce biti pozitivnom poslovanju ove godine.to nista nije strano,jer u planu financijskog rekostruriranja mozes vidjet sto se ocekuju u 2015g.

Ako je čovjek dao založno pravo ja ću uložit novce. Jednostavno ne vjerujem. Mi hrvati volimo izmišljat i uzivat bez rada. Gledam kompanije kod nas i vani i mislim se koji smo budale da uopće kupujemo dionice ovdje. Evo xy je napisao da se pazite “znalaca” koji vam preporucuju strane dionice. Ne znam da li je to žalosno ili šta. Vi pričate o superlativima o varteksu, a oni se nedavno spasili od stečaja. Znači da nije bilo takvog zakona firma bi propala. O čemu mi pričamo? I ulagat novce, koji su neki teško zaradili, u ovako nešto? Molim vas ozbiljnosti. Dugo još ovdje nećete zaraditi novce zbog kvalitete firme nego možda zbog neceg drugog. Bar imate taj osigurac

@alias
cijenim tvoje misljenje.moji postovi nisu nagovor.
slazem se firma je bila na rubu propasti,ali samo bila.danas je poprilicno uredena nakon PSN.vidjet ces pomak jos ovu godinu,bez novih uvoznih ugovora.
vidim da si razocaran dionicama u HR,tako da nema smisla da gubimo vrijeme prepucavanjem na forumu.pozdrav

New Report

Close