VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bilo bi lijepo da objave nekakav ugovor na zse. da dionica malo za promjenu zivne a i da zaradimo nesto. sve nesto kao radi se a nema nista konkretno za sada.

Interesantno na sajmu,vecini izlagaca na standovima rade zaposlenici,a varteksu glavom i bradom predsjednik uprave Zoran Koscec.

Varteks, da li su sve one nekretnine u njihovu vlasništvu, butige, radione. Ima li tu ovrha i kredita??

http://www.zse.hr/default.aspx?id=58108
posebnu pozornost obratiti na prijedlozi odluka na točku Ad 9.

Koliko ja kužim Varteks i Predilnica Litija trenutno drže 35,16% Čateksa,a ako se maknu trezorske postotak je i puno veći:

1. PREDILNICA LITIJA HOLDING 18,04
2. V-PROJEKT D.O.O. 17,12
3. ČATEKS D.D. (1/1) 8,71
4. NEWMAN NICHOLAS STEPHEN 2,55
5. PRO NATURA D.O.O. 1,44
6. SABOLIĆ DAVOR 1,10
7. VITEZ DAVOR 0,90
8. ERENT ANTUN 0,89
9. BUJANIĆ JURAJ 0,85
10. VITEZ HRVOJE 0,66

U posljednja dva mjeseca iz vlasničke strukture Čateksa izašao je Davor Patafta, vlasnik T7 grupe, a ušli su Slovenci.
Naime, varaždinska tvrtka V-projekt prodala je 17,12 posto udjela, čime je pala ispod praga od 20 posto, slovenskom društvu Predilnica Litija Holding. V-projekt je bivša tvrtka VIS PROI preko koje je u vlasništvu Čateksa početkom ove godine ušao Patafta.

On je u svibnju Varteksu prodao 50 posto udjela u VIS PROI-ju, a u studenom ostalih 50 posto. Tako je Varteks postao njezin 100-postotni vlasnik, a samim time Patafta nema više utjecaj na paket od 84.310 dionica, odnosno 34,24 posto, koji je bio u vlasništvu te tvrtke.
Vaš link …

Fedor19
Broj 2 je bio vis pro,a sada v-projekt.i jos nesto zasto za Zorana Kosceca ne pise predsjednik uprave varteksa,vec dipl. ekonomist?

Fedor19
v-projekt je također u vlasništvu varteksa ili je u srodstvu varteksa,registrirana 2014g,na istoj adresi kao i varteks zagrebačka 94.
zašto je varteks prodao pola svog udjela u čateksu slovenskoj firmi i zašto je promjenio ime?! najbolje oni znaju. mislim da se nešto pozitivno događa. vrijeme će pokazati.
što se tiče samog sajma drugi dan sam popričao sa Koščecom,jer prvi dan su bili razna strana državna ministarstva.on mi je rekao da je zadovljaan sa preliminarnim razgovorima.da varteks ide u dobrom smjeru,a što se tiče plasiranja uniformi van granica HR bi im rješio sve nedoumice.

Nek je on tebi reko 🙂

nece biti financijsko izvjesce za I kvartal potvrdio N.D. odgovorni iz financija varteksa.
ali polugodisnji kvartal ce …

@vikend

i ovaj doticni mi je rekao.😛

Zar nemaju obavezu?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Vjerojatno je mislio da neće biti pozitivno, naravno da će biti q1 izvješće

@lebowski
izvješća za I kvartal neće biti i nema veze sa poslovanjem.

@punto

čateks neće potonuti.želje su jedno,a realnost drugo.

New Report

Close