danny ja sam 100% siguran da varteks vise nikad nece doci do tako niske razine.
moguce je 15-16kn iako malo vjerovatno. a 12 neces nikad vidjeti.
naravno to je moje misljenje/osjecaj i nebi trebao biti mjerilo za nista.
sretno sa 12-13kn [emo_smijeh]
hehe a vidi ih sto su se mene uhvatili, ko da sam u osinje gnijezdo ubo
drukate ga prema gore, pa vam smetam valjda, al ajde neka. burza ce pokazat 🙂
@snowlep – aj ohladi covjece
danny haha… ubo si u sridu [emo_smijeh]
ma bas me briga, nemrem ja drukat nigdje svojim tekstovima, forum je totalno nebitan za kretanje cijene.
danny haha… ubo si u sridu [emo_smijeh]
ma bas me briga, nemrem ja drukat nigdje svojim tekstovima, forum je totalno nebitan za kretanje cijene.
izvoz će ovdje odigrati presudnu ulogu, tako da mi možemo pisati koliko hoćemo, ali cijena će ići gore, ako ne bude ošla dolje
Krenulo je s Kinom, tko ne vidi i nerazumije što znači rast US$ od 40% i pošteno je da izgubi novac!
Sljede tekstilci, proizvođaći elektronike. Industrija se vraća u EU zonu i postaje IN!
Slučajno sam naletio na podatke o robnoj razmjeni na dzs.hr. U siječnju ove godine izvoz proizvodnje odjeće je 41% veći nego lani u istom periodu, skočio je sa 247 na 350 milijuna kuna. Ne mora značiti ništa…
@lebowski
iznimno mi je drago da si svoj portfelj obogatio varteksom.
Ovaj izvoz o kojem pricas direktno je ovisio o varteksu.
upravo sam prisutan na ASDA 2015 Jadranska vojna izlozba i konferencija.
Kako si prisutan jučer bio na tome kad to počinje sutra? Piše da traje od 22. do 24.4.2015.
@Kresso
S poslom sam vezan za ASDU koja ce biti u datumima koje si naveo.i u ponedjeljak(20.04) sam bio prisutan u spaladium areni jer su amerikanci kao organizatori imali dogovor sa svim izlagacima.imas li jos koje pametno pitanje?
Ako budem imao, pitati ću.
@KressoM
A ja kakvog budem raspolozenja odgovorit cu.
ASDA 2015
SAJAM VOJNE INDUSTRIJE U SPLITU 22.04. – 24.04.2015.
Irak kupuje hrvatsko oružje, vojne odore putuju u Maleziju i Kazahstan
22. 04. 2015.
Hrvatska je vojna industrija u usponu, izvoz vojne opreme i oružja konstantno raste. U Splitu je otvoren treći Međunarodni sajam vojne industrije na kojem sudjeluje 119 tvrtki. Zbog njihovih proizvoda u Spaladium arenu došla su izaslanstva iz 24 zemlje.
Najveći pojedinačni kupac hrvatskog naoružanja je Irak. Ministarstvo obrane potiče domaću industriju, pa bi se na svjetskom tržištu uskoro mogao naći visokotehnološki uređaj za kodiranje elektonskih signala, proizveden u Splitu.
Proizvodima hrvatske obrambene industrije otvara se i dalekoistočno tržište, vojne odore već putuju u Maleziju i Kazahstan.
http://vijesti.hrt.hr/281291/jadranska-vojna-i-zrakoplovna-izlozba-i-konferencija-asda-2015