VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Valjda će jednog dana netko u ovoj drzavi takvom bjesomučnom prebacivanju u svrhu stvaranja iskrivljene slike trzista konačno stati na kraj.

Netko je po asku kupio 5.000 komada, pa je odmah potom 5.000 komada prodano po bidu, a i onda to još jednom lijevo-desno. I eto ti prometa, a sve protrgovane dionice kod prvog vlasnika. [emo_smijeh][emo_ooooo][emo_zacudjen][emo_beztona]

Nije istina jer su sve (20000) protrgovane istovremeno!

ovo što se dogodilo uopće ne mora biti tako kako ste opisali, možda su se jednostavno dogovorili kako će na toj cijeni obaviti trgovinu, a to što je jednom prvo bio bid a drugi puta ask ne mora ništa značiti…uostalom za 2 dana ćemo možda vidjeti

Dugo vremena nije bilo nekoga zbivanja na burzi,evo kakvog takvog zbivanja, ne sudjelujem, pozicija mi je u jeftinijim i kvalitetnijim,ali te naravno ne mrdaju.

Netko je po asku kupio 5.000 komada, pa je odmah potom 5.000 komada prodano po bidu, a i onda to još jednom lijevo-desno. I eto ti prometa, a sve protrgovane dionice kod prvog vlasnika. [emo_smijeh][emo_ooooo][emo_zacudjen][emo_beztona]

[/quote]
Nisu istovremeno,kupac je sigurno kao i neki dan.

ovo što se dogodilo uopće ne mora biti tako kako ste opisali, možda su se jednostavno dogovorili kako će na toj cijeni obaviti trgovinu, a to što je jednom prvo bio bid a drugi puta ask ne mora ništa značiti…uostalom za 2 dana ćemo možda vidjeti

isti je to kupac od jučer

isti je to kupac od jučer
[/quote]
http://www.zse.hr/default.aspx?id=54609

[/quote]

Daj malo bolje pogledaj minute i sekunde. Gledao sam tog trena u streamer i točno vidio kako se stvar odigrala. Išlo je desno-lijevo-desno-lijevo u razmaku od kakvih prosječnih 15-tak sekundi. I sve po istoj cijeni. Da je otišlo na jednu stranu rekli bismo dogovorena transakcija. Ali ovo cik-cak. Kladio bih se da je to išlo preko varaždinskog brokeraja. Tko god bio.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Danas su shvatili oni koji imaju još puno toga za naučiti na burzi.

Ma pusti ih,ja sam shvatio da ti nisi nista shvatio,i ako oni nisu shvatili da ti nisi nista shvatio tko im je kriv sta nemogu shvatiti da ti nemozes shvatiti,a kad shvate da ti neshvacas vec ce biti kasno,makar mislim da svi shvacaju da ti nista ne shvacas,jer takva mudrost i shvacanje trzista kapitala,analize na koju stranu vjetar puse i projekcije rasta i pada kako ti se digne stvarno imaju smisla,i zato hvala ti na ovim kvalitetnim postovima kojim doprinosis ovoj temi i forumu opcenito jer vidim da su tvoje namjere postene i iskrene[emo_smijeh]

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Varteks je na dobrom putu….

evo opet neke transakcije s lijeva na desno…[emo_smijeh]

Nenad Bakić prešao 15 posto u Varteksu

New Report

Close