VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tko? Špekulanti koji su ju mislili napucati 15 posto, ali nisu uspjeli, jer se odmah podebljala i prodaja svih onih koji bi ipak voljeli izaći, kako god bilo ovo s Iračanima. I tako špekulanti ostali unutra tako da sad moraju čekati neku novu vijest kako bi pokušali izaći barem bez minusa. Veselo društvo.

Ne bih rekao da kupuju samo špekulanti , ne bih se kladio u to.[emo_namigusa]

Naravno da nisu isključivo oni. No ovi drugi su u debeloj manjini.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Tko? Špekulanti koji su ju mislili napucati 15 posto, ali nisu uspjeli, jer se odmah podebljala i prodaja svih onih koji bi ipak voljeli izaći, kako god bilo ovo s Iračanima. I tako špekulanti ostali unutra tako da sad moraju čekati neku novu vijest kako bi pokušali izaći barem bez minusa. Veselo društvo.

Špekulanti s milijun kuna na hrvatskoj burzi?

Iz kojeg je to akcijskog filma? [emo_smijeh]

Tekstilci izlaze iz krize, povećali izvoz 50 posto

@diokidina

"Slično je bilo i kod Varteksa, kojem je država otpisala gotovo 70 posto duga, dok su ostali vjerovnici imali povoljniji položaj. U tim slučajevima država bi mogla odgovarati za nedopuštene potpore, koje bi na kraju pale na leđa tvrtkama kojima ih je odobrila."
http://www.vecernji.hr/gospodarstvo/deficit-ce-biti-jos-veci-zbog-otpisa-dugova-tvrtkama-919198

http://www.tportal.hr/biznis/trendovi/361751/Predstecajna-nagodba-sklopljena-samo-u-22-posto-predmeta.html
izdvojeno iz članka:
Tako je od 1.10. 2012. godine do 21.11.2014. godine, ukupna vrijednost prijavljenih obveza u procesu predstečajne nagodbe iznosila 65,8 milijardu kuna od čega je za samo 42 posto[/b] vrijednosti sklopljena nagodba odnosno za samo 22 posto prijavljena predmeta’, navodi se u analizi HGK.

Špekulanti s milijun kuna na hrvatskoj burzi?

Iz kojeg je to akcijskog filma? [emo_smijeh]
[/quote]
oglasio se špekulant sa 352 334 komada

Drago mi je to čuti… Međutim, zbog krive procjene u vezi dokapitalizacije DDJH-a neće se ovo reflektirati na cijenu dionice…

Danas više nije važno što se tekstilna industrija kretala oporavljati?
Danas više dugoročni ulagači ne žele ovu dionicu?
Danas više nisu aktivni špekulanti koji su jučer malo krivo procijenili svoju priliku?
Danas dionica može i padati jer to nikome više nije važno kao jučer?
Danas su shvatili oni koji imaju još puno toga za naučiti na burzi.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Drago mi je to čuti… Međutim, zbog krive procjene u vezi dokapitalizacije DDJH-a neće se ovo reflektirati na cijenu dionice…

To je malo čudno zašto se nije to dogodilo ali ako uspiju potpisati posao sa Iračanima ide sigurno gore 40-50% u prvom naletu.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/NbAtMwZ8Py2V1cbCJaUbiQ==.pdf

Ja porast prometa u teksilnoj industriji gledam isključivo kroz prizmu stranih kompanija koje su došle proizvoditi u Hrvatsku zbog niske cijene radne snage, a ne kroz oporavak domaće proizvodnje. Iako je neki pomak i domaće proizvodnje vidljiv on je toliko nizak da ga ne vrijedi niti spominjati. Ali da je industrija došla očito do dna, je. Da li će se uspjeti izvući ostaje za vidjeti

Netko je po asku kupio 5.000 komada, pa je odmah potom 5.000 komada prodano po bidu, a i onda to još jednom lijevo-desno. I eto ti prometa, a sve protrgovane dionice kod prvog vlasnika. [emo_smijeh][emo_ooooo][emo_zacudjen][emo_beztona]

New Report

Close