VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Spremni su. Samo se ti dobro podmazi vazelinom da te guza ne boli!

Dragi Kresshoo,

kako kaže u Vašem potpisu kontra mraku kontra sili- samo pazi da te ne bi po džepu s ovim tickerom opalili!!!

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

http://www.zse.hr/default.aspx?id=54362
Ad 6.Donosise odluka o izboru dva 6lana Nadzornog odbora, itoi
1. Davor l\4ajeti6 iz Zagreba, Vinogradi 11/ If OIB| 9426591780 (generalni direktor Hrvatske udruge poslodavaca)
2. Ivo Sulenta iz Zagreba, Srednjak 26, OIBj 40593171031 (zamjenik predsjednika uprave HANFA)

http://www.evarazdin.hr/index.php/2014-11-10-00-07-24/gospodarstvo/item/3083-gospodarsko-povezivanje-slovenske-poduzetnice-posjetile-varazdin
izdvojeno iz članka:
Konkretizacija susreta uslijedila je prilikom večere, kada su unaprijed pripremljeni match-making sastanci rezultirali B2B razgovorima za Galko, Biovitalis, Tehno partner, Varteks, Hudek-trans, Rovokop, Škole stranih jezika Žiger, ASR Group, Crtorad i druge sa slovenskim poduzetnicama.

1. Davor l\4ajeti6 iz Zagreba, Vinogradi 11/ If OIB| 9426591780 (generalni direktor Hrvatske udruge poslodavaca)
2. Ivo Sulenta iz Zagreba, Srednjak 26, OIBj 40593171031 (zamjenik predsjednika uprave HANFA)

Mene živo zanima hoće li proći ovaj dvojac. Jer, ako ne prođe, to bi poslalo jako, jako gadnu poruku.

Mene živo zanima hoće li proći ovaj dvojac. Jer, ako ne prođe, to bi poslalo jako, jako gadnu poruku.
[/quote]

al ćeš ti glasat protiv?![emo_smijesak]

evo ti link tko će uz upravu koja ih predlaže glasati za njih.
Varteks
i moja malenkost će biti za.
po meni imamo večinu.[emo_smijesak]

Nesto je utihnula dionica u zadnje vrijeme a cerp pomalo izlazi..zatisje pred buru? 🙂

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=VART-R-1

al ćeš ti glasat protiv?![emo_smijesak]

evo ti link tko će uz upravu koja ih predlaže glasati za njih.
Varteks
i moja malenkost će biti za.
po meni imamo večinu.[emo_smijesak]

U idealnom slučaju, svi će biti za i dvojac će ući u NO. Idila je vladala i u PTKM svojevremeno, bile su tu fotke ispod bora zajedničke itd.

Ali, što ako recimo Koščeci budu protiv, a država po defaultu bude uz Koščece, pa padne odluka? To bi poslalo poruku da su uprava i najveći pojedinačni dioničar (NPD) u sukobu, a ne mogu biti ni u kakvom drugom sukobu osim da dioničar nije zadovoljan radom uprave.

A to bi onda značilo da se ne radi mnogo po pitanju monetizacije nekretnina, odnosno preseljenja pogona.

Nego, gdje su Iračani? Mislio sam da nisu došli zbog novih pravilnika o zimskoj službi koji dopuštaju da na cestama bude 15 cm snijega, kad se ono sjetim – pa nema snijega!

@Workodox
uprava bi trebala donijeti odluku o kupnji istih dionica od HRVI . jer bi uz svoje postojeće povećali udjel(preko 25%) i de facto mogli upravljati tvrtkom. uz par mil kuna nikad neće povoljnije proći(na burzi dionice varteksa po mojoj slobodnoj procjeni nikad jeftinije,što će pokazati naredni period). te bih uprava s time rješila i odluke na skupštini o čemu govori kolega lebowski.

Kolega lebowski….ne biti nestrpljiv…radi se u VART punom parom…ima posla za RH ali i za inozemstvo…e sad da li je nešto od toga i za Irak ne mogu 100% potvrditi, međutim da ima povećanog obujma posla nego inače za ovo doba godine ima…CERP je u roku mjesec dana prodao oko 70000kom to je skoro 2 milje kn koje netko kupuje izvan top-10…[emo_smijesak]

CERP je u roku mjesec dana prodao oko 70000kom to je skoro 2 milje kn koje netko kupuje izvan top-10…[emo_smijesak]

Dva su pitanja – zašto prodaje i koliko još ima za prodati.

Posla ima, svega ima, a najveći vlasnik prodaje ko sumanut.

A ima još za prodat koliko ti duša voli.

@lebowski
država ne prodaje već dodjeljuje dionice. a razlog tome što je država prošle godine na svojoj redovnoj sjednici donijela odluku o slijedećem:
država se obvezala da će u roku od dvije godine “počistiti” sve svoje udjele do 25% u 507 tvrtki, a u roku od tri godine privatizirat će se državni udjeli u 86 tvrtki u kojima je država vlasnik više od četvrtine dionica.
i što je tu nejasno?!

@lebowski

država ne prodaje već dodjeljuje dionice. a razlog tome što je država prošle godine na svojoj redovnoj sjednici donijela odluku o slijedećem:
država se obvezala da će u roku od dvije godine “počistiti” sve svoje udjele do 25% u 507 tvrtki, a u roku od tri godine privatizirat će se državni udjeli u 86 tvrtki u kojima je država vlasnik više od četvrtine dionica.
i što je tu nejasno?!

Dakle, čak ni ne prodaje, već dijeli. Po koliko će tek prodavati oni kojima je podijelila…

New Report

Close