lebovski
koja je tvoja procjena koliko je zacrtani plan ostvariv do kraja godine ? 200+ mil prihoda i 0 na kraju 2014 iz redovitog poslovanja?
p.s tesko da ces za novi krug docekati ulaz ispod 26][emo_namigusa]
Koliko vidim, plan je bio 260 milijuna kuna prihoda, EBITDA od 12,6%.
Valja uzeti u obzir i da psn kasni minimalno pola godine, ako ne i godinu dana, a za to vrijeme se životarilo, nije se išlo ni u kakve veće zahvate.
Postoji tu još dosta toga za napričati i pitati se, ali onaj tko je dioničar VART-a trebao bi znati koje su sve prijetnje pred tom firmom.
Plan koji prilažem je iz PSN-a, i ja sam siguran da se za ovu godinu neće izvršiti.
http://www.jutarnji.hr/template/article/article-print.jsp?id=1219539
meni članak djeluje vrlo ozbiljno. nije u poslovanju jedna hrvatska firma nego više njih, te se dogovaralo i dobilo na međunarodnom natječaju. ali sve dok ne dođe do samog potpisa nije …
sami presudite da li je ovo istinito ili ne.
http://www.jutarnji.hr/template/article/article-print.jsp?id=1219539
isti autor koji piše poviše navedni članak, piše i jučerašnji članak u jutarnjem listu. te je osobno nazočio sa vojnim vrhom Oružanih snaga i predstavnicima MORH-a na predstavljanju u Grčkoj.
Možda prodaje onaj skrbnički zbog kojeg je bila pala na 16kn. Nego, di je nama potpis ugovora. Prošo je “kraj mjeseca”….
Možda prodaje onaj skrbnički zbog kojeg je bila pala na 16kn. Nego, di je nama potpis ugovora. Prošo je "kraj mjeseca"….
nije skrbnički. ja pratim već mjesecima kad se pritišće po bidu lupa se sa nalog od 140 kom.(u današnjem trgovanju ih je 4 puta bilo).
bit će potpisa ugovora strpi se da službeno objave.
jedino me ne bi čudilo da prolongiraju za neki kraći period, jer se u Iraku se zakuhtava, jer đihadisti su došli na 40km od Bagdada.
@ diokidina
Ma nisam nestrpljiv, ja sam u ovoj dionici već godinu ipo, naučio sam se biti strpljiv….
I ti zbilja dobro i detaljno pratis trgovanje na VART, tako da vjerujem tvojoj procjeni za prodavatelja!
Ja mislim da ću negdje oko 16 uletit…
DUUDI uputio na raspravu Plan upravljanja državnom imovinom za sljedeću godinu
gdje ti vidiš varteks?! ne budi smješan. nije te dugo bilo na varteksu. malo jadroplov, ACI,riviera adria,luka ploče … na red došao i varteks.
meni je drago da si zainteresiran za varteks jer znači da i vrijedi. samo si nesiguran ne znaš kad ući. ja sam ušao davno i ne uzbuđujem se. savjetujem ti da uđeš što prije, jer slijedeću sedmicu …
diokidina, čemu ljutnja? Pa nisam ja oženjen za VART da bih trebao bit vjeran.
A to što autori članka nisu uočili VART, ne znači da ga neće uočiti. Ja sam ga uočio pa sam ga linkao.
Stranica 217
To je jedina firma čije se dionice dijele HRVI-u, a država ima 303 tisuće dionica.
Jeste li vi imalo svjesni što to znači?
A to što autori članka nisu uočili VART, ne znači da ga neće uočiti. Ja sam ga uočio pa sam ga linkao.
Stranica 217
To je jedina firma čije se dionice dijele HRVI-u, a država ima 303 tisuće dionica.
daj ti mi objasni što to znači?
@drOETKER
ovo piše na prvoj stranici:
PRIJEDLOG
PLAN UPRAVLJANJA IMOVINOM U VLASNIŠTVU
REPUBLIKE HRVATKE ZA 2015. GODINE
ako uopće do ovog dođe bolje je da se dionice daju HRVI nego li da država rasprodaje.
Stranica 217
kad tebe čitam na forumu nisam svjestan, osvjesti me !!!