za nas koji nismo pratili, na kojim razinama im je ulaz i da li su dionice dobili kao nagradu ili su kupovali?
[/quote]
kupovali su. kupovali su prve po 200-tinjak kuna i više do najniže razine cca 50kn. ulaz im je sigurno preko 1oo-tinjak kuna.
gospodo daj e lako “pogoditi” kada i kako kupovati nebi bilo siromašnih??? Jel se slažete? Svi su uvjereni da dobro “trguju” iz razno raznih razloga.Tako je bilo i u Americi do 2008 godine kada su trejderi, brokeri i svi financijski stručnjaci izgubili i gaće ( njih 80 posto ). A svi pametni i sposobni i obrtali love ko u priči!!
jel ovo netko pobrkao VIS sa VIS PROI? [emo_smijeh] pa udara po bidu ili šta?
@Darzo
a tko kupuje?
Na VART je uvijek jedan glavni kupac, prodavača je kolko oš. Kad glavni prestane kupovat, dionica se stropošta. Baš me zanima hoće li Iračani doći, i hoće li, ako već dođu, potpisati štogod s Koščecom.
@lebowski
vratio si se. nanjušio si zaradu na ovim razinama. ali nisi siguran da li će možda još malo dole ili će gore?!
samo da znaš koliko je na forumu takvih kad dionica raste nema ih na mapi, a kad pada evo ih.[emo_smijesak]
iračani ne dolaze samo radi varteksa za tvoju informaciju. znaš i sam da novinar koji je pisao članak ima provjerenu informaciju, jer je natječaj za navedene hrvatske firme dobiven u međunarodnoj konkurenciji. po meni je samo upitno koliki je iznos ugovora za varteks.
što se tiče kupca ta tvoja teza da je jedan a prodavača “koliko oš”, ne stoji. i sam si trejder. ne kupuje sve N.B,neznam koliko ga interesira veći udjel od ovoga. ako pogledaš na burzi njegov najveći udjel je u varteksu.
na varteksu je ova dva dana korekcija, jer je rastao danima, a ima i nestrpljivih prstića. kad vas trejdera nestane cijena će se stabilizirati i čekati slijedeću pozitivnu vijest. III kvartal je blizu.
lebovski
koja je tvoja procjena koliko je zacrtani plan ostvariv do kraja godine ? 200+ mil prihoda i 0 na kraju 2014 iz redovitog poslovanja?
p.s tesko da ces za novi krug docekati ulaz ispod 26][emo_namigusa]
Zašto cijena pada, zar nije još uvijek potpisan ugovor???[emo_zacudjen]
Zašto cijena pada, zar nije još uvijek potpisan ugovor???[emo_zacudjen]
dokupljuje se.