VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hoće li se odlaskom igreca urušiti ova kula od karata?

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

kada misle objaviti FI za 1Q 2014 …
po ovoj dinamici:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=VART-R-1
ispada cca pred kraj godine… a FI za 2Q 2014 možda na proljeće 2015 … ili ?

Šteta, mlad čovjek, pred njim je bila karijera a sada ovo …
Veliki gubitak za Varteks i lokalnu zajednicu.

još veća šteta će nastati, jer je bio u nadzoru da ljudi ne kradu, što li će tek sada biti

@ Kresso

Ma dobro vi znate što se događa…ono o čemu ja trubim već duže vrijeme…počelo je isplivavat sve na površinu…a to što dolazi na površinu ne ide u prilog cijeni dionice…
ide na stare razine…al ne od 26-30 kn…nego na 9-14 kn….

@ Kresso

Ma dobro vi znate što se događa…ono o čemu ja trubim već duže vrijeme…počelo je isplivavat sve na površinu…a to što dolazi na površinu ne ide u prilog cijeni dionice…

Misliš na ono što si trubio da predstecajna nagodba neće proći i da nema šanse da banke odobre kredit ako nemaju povjerenje u poslovanje? Hm. Može bit da si u pravu i da na tvoji sreću Vartkes propada i nakuplja i dalje gubitke, da ga kradu i uništavaju nesposobni političari. Može biti. Lako moguće u Hrvatskoj. I svatko tko želi uložiti svoje novce u dionice bilo bi dobro da uzme i to u obzir. A možda i nisi u pravu, možda jednako kao prije odobravanja kredita i predstecajne nagodbe…. Možda se samo našao neki veliki prodavač koji se želi riješiti svojih dionica. Zanimljivo je pogledati promete na ovome padu od sklapanja predstecajne nagodbe…. Da, nema kupaca baš. Al ni prodavača baš i nema. Bilo kako bilo, daljnje poslovanje će pokazati pravu sliku što se događa s Varteksom! Nemoj još slaviti, spremi šampanjac, na temelju velikog pada uslijed malog prometa ne može se puno toga sa sigurnošću tvrditi. Vidjet ćemo kako Varteks posluje…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

hoće li se odlaskom igreca urušiti ova kula od karata?

Umjesto dramaturškog pristupa, uzmite revizorsko pa pogledajte po koliko je prodan Jelačić plac i što je konkretno prodano.

Vrijedi li preostala imovina 15 kuna po dionici ili jednu nulu više, pitanje je sad.

Hoće li se seliti sljedeće godine, to je još glavnije pitanje.

P.S. Nemam više VART, ali možda uletim kroz neko vrijeme, imam lijepa sjećanja

Vrijedi li preostala imovina 15 kuna po dionici ili jednu nulu više, pitanje je sad.

generira li poslovanje dobit ili gubitke, pitanje je sad? odakle će vraćati kredite, drugo je pitanje sad?

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

@kosor
pa jesu gubitci ili dobit? Vidit ćemo!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

kada misle objaviti FI za 1Q 2014 …
po ovoj dinamici:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=VART-R-1
ispada cca pred kraj godine… a FI za 2Q 2014 možda na proljeće 2015 … ili ?

Očekuje se nešto bolji drugi kvartal i onda pozitivu u trećem, kad budu napokon mogli plasirati ‘sezonu’.

generira li poslovanje dobit ili gubitke, pitanje je sad? odakle će vraćati kredite, drugo je pitanje sad?
[/quote]

iz imovine, odakle drugo. to su osnove.

@ Kresso

dobro si rekao da trubiš. kad varteks pada trubiš,a kad krene u suprotnom smjeru nema te na mapi.

[/quote]

iz imovine, odakle drugo. to su osnove.
[/quote]

Varteksa još očekuje daljnje poboljšanje bilance radi pretvarnja duga državi u dionice, te ogroman potencijal u monetizaciji nekretnine.

New Report

Close